dilluns, 4 de maig del 2015

Arriben les activitats de maig a la biblioteca

Sílvia Serra
El bon temps arriba a la biblioteca i programem activitats fresques amb uns protagonistes ben joves. Encetem el mes de maig amb un taller infantil dedicat a l'estació probablement més esperada de l'any, la primavera. Dijous dia 7 a les 18 h, taller de primavera* a càrrec de Pequemon, a partir de 4 anys. Continuem dissabte dia 9 de maig amb una hora del conte a les 11 h a càrrec de Sílvia Serra, amb el títol Les emocions a través dels contes. Es tracta d'una sessió pensada per a que l'infant conegui les diferents emocions, sàpiga què volen dir i com gestionar-les. La següent activitat dirigida a infants serà dissabte dia 23 de maig també a les 11 h amb una nova sessió de contes per a nadons (de 6 mesos a 3 anys), La maleta dels nadons, narrada per Gisela Llimona. A la maleta dels nadons hi ha carícies, veus familiars, avis, germans, tiets... Tot allò que envolta la vida dels més petitons.Si no heu assistit mai a una sessió per als més remenuts, no us ho podeu perdre!

Maria Freixanet
El dia 14 de maig a les 19 h és el dia i l'hora triats per a presentar el llibre Nits vermelles: els res d'avui ho seran tot, de la joveníssima masnovina (1984) Maria Freixanet Mateo, i que serà presentada per l'actriu Aina Ripol. Maria Freixanet és llicenciada en Ciències Polítiques per la UPF i treballa fent recerca i divulgació en matèria social i de gènere. En clau artística, va ser premi 2013 de poesia del IX Fòrum contra les violències de gènere, pel Dia internacional per l’eliminació de la violència vers les dones; i I premi Booket Universitari de Relat Curt per “Días de viento”, publicat per Editorial Planeta. Esperem que us engresqueu a venir a la biblioteca i conéixer aquesta autora.

Les activitats per adults del mes de maig continuen dimecres dia 20 de maig amb la nostra clàssica tertúlia literària, comentant la novel·la Els convidats, d'Emili Teixidor, de la mà de l'escriptora Maria Carme Roca. En aquest llibre, l'autor "retrata el feixisme més ordinari de la postguerra". Podeu venir a cercar el vostre exemplar a la biblioteca. Finalment, el divendres 29 de maig a les 19 h tindrà lloc l'acte de lliurament dels XXXVII Premis Literaris Goleta i Bergantí, a la Sala Comellas de l'Edifici Centre.

*Per a inscriure's als tallers solament necessiteu posar-vos en contacte amb la biblioteca per telèfon (93 557 18 88) o per correu electrònic (b.masnou.jc@diba.cat) deixant el nom i l'edat de l'infant i un telèfon de contacte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!