dijous, 14 de maig del 2015

Ja tenim aquí la Fira Comercial i Gastronòmica!

El cap de setmana del 16 i 17 de maig se celebra una nova edició de la Fira Comercial i Gastronòmica al Masnou.

Igual que l’any passat la fira es realitzarà al port, un ampli espai per passejar i gaudir d’unes magnífiques vistes!

El focus d'atenció principal serà la presència d'una trentena d'establiments comercials que oferiran una mostra dels seus productes i serveis. També el sector de la gastronomia hi seran presents, concretament 10 restaurants i 6 establiments gastronòmics oferiran diferents propostes culinàries i tastets per a tots els gustos.

La fira comptarà durant tot el cap de setmana amb nombroses activitats per a tots els públics, com ara tallers infantils, sortides en vaixell, exhibicions de dansa i activitats esportives. Per no perdre's cap de les vostres activitats preferides, us recomanem que entreu al web de l'Ajuntament i vegeu tot el programa.

De les activitats que s'ofereixen, us en proposem tres: una novetat, una proposta original i una que aporta un valor afegit a la fira. Aquí les teniu:
  • Dissabte a les 19 h, desfilada de moda: sens dubte una de les sorpreses més esperades d'aquest any. La desfilada servirà per donar a conèixer diferents establiments de roba i complements i estar al dia de les novetats de moda de la temporada d'estiu.
  • La segona recomanació són les sortides en vaixell que s'ofereixen des de la base nàutica, una oportunitat única per observar una perspectiva diferent del Masnou. L'horari de les sortides (dissabte i diumenge) és a les 11 h, les 12 h i les 13 h. Cada sortida té una durada aproximada de 45 min. i és recomanable arribar 10-15 minuts abans. No oblideu la gorra i la crema solar!
  • I per acabar la jornada de la manera més relaxada... què millor que compartir un àpat a la fresca amb la família o amb els amics? Deixeu-vos seduir per la gastronomia local i els vins de la DO Alella que trobareu als estands de la Fira.
La Fira és organitzada per la Federació del Comerç, la Indústria i el Turisme del Masnou, i l'Ajuntament del Masnou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!