dijous, 24 de novembre del 2016

La Biblioteca obté el distintiu de "Punt d'informació turística"


Dijous passat, al Castell de Santa Florentina de Canet de Mar, es va fer el lliurament dels distintius de "punt d'informació turística" a establiments públics i privats que han seguit la formació establerta per oferir aquest servei.

El projecte impulsat pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme amb el suport de la Diputació de Barcelona, té com a objectiu ampliar la xarxa d'oficines de turisme a altres espais on es doni informació turística de la comarca. Enguany, han pres part del projecte un total de 36 establiments de la comarca del Maresme i és previst que l'any que ve es repeteixi la convocatòria.

La nostra Biblioteca, especialitzada en turisme, s'ha sumat a aquesta iniciativa d'oferir un punt d'informació turística. Al Masnou han obtingut l'acreditació: el Museu Municipal de Nàutica, l'Oficina de Turisme, les botigues El Rebost dels Sentits i la Casa del Vi from Ocata, l'Hotel Llar de Capitans i els apartaments Grusapartments entre d'altres.

Les persones representants d'aquests establiments, acompanyats de la regidora de Turisme, Neus Tallada i Moliner, van assistir a l'acte de lliurament dels diplomes. També hi van estar presents el president del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, Joaquim Arnó, i el diputat adjunt de Turisme, Pere Regull.

Les persones que han participat, han rebut formació per poder informar de manera satisfactòria, una placa identificativa o vinil identificatiu, un dispensador de material promocional turístic i el seguiment tècnic per part de Consorci i de la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona.

Sabies que... La Biblioteca Joan Coromines té un fons especial de turisme?  La Col·lecció especial de turisme aglutina tots aquells documents relacionats amb el turisme i els viatges, des de guies, manuals universitaris, literatura de viatges, revistes de turisme, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!