dijous, 14 de juliol del 2022

Destins que fan estiu (part I)

Ja tens destí per a aquest estiu? Si t'agrada viatjar i vols organitzar el teu proper viatge, fes una ullada a les novetats de turisme. Cerca, fulleja i tafaneja 👀 les novetats de turisme.

Londres, a bon ritme

Godes, Patricia. Guía musical de Londres: de Abbey Road al Ministry of Sound

Una guia completa que inclou nombroses anècdotes, fotos històriques, plànols de la ciutat i deu rutes per seguir els passos dels grups i artistes més emblemàtics que han trepitjat els carrers de Londres. 

Al llarg d'aquesta guia musical de Londres t'ofereixen un viatge per les darreres dècades recordant artistes i grups llegendaris que han deixat la seva empremta a la ciutat, com els Rolling Stones, els Beatles, Pink Floyd, Fairport Convention, Led Zeppelin, David Bowie, Amy Winehouse, Queen, Sex Pistols o els Clash, i també visitant llocs emblemàtics, com l'estudi d'Abbey Road i el seu famós pas zebra; el Marquee, amb els seus mítics concerts; el Blitz i els seus new romantics; el Batcave, amb els cabells cardats i maquillatges d'ultratomba; musicals immortals, com el Rocky Horror Show, o el Ministry of Sound i la seva cèlebre pista de ball.

Dinamarca, descobrir el nord d’Europa

Dinamarca

Aquesta guia t’ofereix de manera pràctica i visual tot el que cal saber sobre Dinamarca. El volum es divideix en diverses seccions. La primera consisteix en una sèrie de propostes de viatge, on es descriuen les ciutats i els llocs d’interès turístic i vies i rutes per fer al teu arie amb vehicle propi. La segona, els llocs d'interès, proporciona informació de la ciutat de Copenhaguen i, a continuació, de les localitats més importants. A la tercera, anomenada A vista d’ocell, s'ofereix un recorregut panoràmic al llarg de la geografia, la història, l'economia, l'organització política i l'art del país. 

Navarra, natura i gastronomia

En ruta por Navarra: Nueve rutas por carretera

Aquesta guia de Navarra sorprèn el viatger amb nou rutes per fer en vehicle propi. Una combinació única de naturalesa, cultura i gastronomia. En pocs quilòmetres, es podrà gaudir d'impressionants valls pirinenques, boscos immensos, paratges desèrtics o verdes valls esquitxades de deliciosos pobles tradicionals. Però més enllà d'aquesta naturalesa rica i variada, Navarra també acull nombroses empremtes del seu passat, amb nuclis històrics molt ben conservats i nombrosos castells, fortaleses, esglésies i monestirs que traslladen el viatger a temps pretèrits. Tot això, combinat amb una gastronomia tradicional que no et deixarà el paladar indiferent. 

Creta, l’illa mediterrània de civilització minoica 

Gauldie, Robin. Creta

Pintorescos ports, muntanyes cobertes de neu, impressionants ruïnes minoiques, platges daurades i aigües cristal·lines, sortides romàntiques i postes de sol. Creta, l’illa mediterrània situada al sud de Grècia, és sens dubte un paradís per gaudir i explorar de cap a peus. 

La guia Top 10 de Creta et mostra de manera pràctica el millor d’aquesta illa en pràctics llistats: els deu museus imprescindibles, els deu personatges més il·lustres o fins i tot les deu coses que has d'evitar. Organitzada per mapes, assenyala els llocs més destacats de cada zona. 

Andalusia: flamenc, vins, tapes, platges i sol

Kennedy, Jeffrey. Andalucía y la Costa del Sol

El sud de la península Ibèrica és una de les destinacions més aclamades pels viatgers, tant locals com internacionals, que viatgen a la recerca de la cultura, l'art i l'exquisida gastronomia d'Andalusia. 

Ciutats espectaculars i pintoresques com Granada, Sevilla o Còrdova, la cultura flamenca i el monument de l'Alhambra (un dels monuments més visitats del món) fan única i excepcional aquesta regió.

També et pot interessar:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!