dimarts, 21 de juny del 2022

Els Imprescindibles de la Festa Major de Sant Pere

💥Hi ha moltes ganes de tornar al carrer per celebrar la festa grossa del Masnou! La Festa Major de Sant Pere 2022 se celebrarà del 25 al 29 de juny.  Les activitats imprscindibles? Aquí les teniu! 

⚡DURANT LA FESTA MAJOR
  • Fira d’atraccions. Del 23 de juny al 3 de juliol. Pistes esportives Pau Casals. 
  • El trenet de la fira. Del 24 al 26 de juny. Horari: de 17 a 22 h. 
  • Exposició “Cartells i programes de Festa Major”. Del 10 de juny al 3 de juliol. Espai Casinet.
  • Punt Lila. 25, 26 i 28 de juny. De 23 a 3 h. Platja d’Ocata. Un espai per a la prevenció i detecció de les violències masclistes.
⚡DISSABTE 25 DE JUNY

9.30 h. Edifici Centre. Inauguració de l'exposició "Mirades". Exposició fotogràfica que neix amb l'objectiu de donar a conèixer les mirades dels infants i posar-les en valor. Ho organitza: Centre Obert Maricel.

21 h. Cercavila dels Tres Elements
  • Desfilada de la Terra. Punt de trobada: pistes Pau Casals. Recorregut: Pau Casals – Isaac Albéniz – Felip Pedrell – Torrent de Vallmora – plaça Nova de les Dones del Tèxtil – Roger de Flor – Sant Rafael – Sant Felip – Baixada del Port – passeig Marítim/baixador d’Ocata - platja.
  • Desfilada del Mar. Punt de trobada: plaça de la República. Recorregut: plaça de la República – Francesc Macià – plaça Nova de les Dones del Tèxtil – Roger de Flor – Sant Rafael – Sant Felip – Baixada del Port - passeig Marítim/baixador d’Ocata - platja.
  • Desfilada del Foc. Punt de trobada: jardins dels Països Catalans. Recorregut: Països Catalans – Paraguai - Santiago Rusiñol – Mestres Villà – Tomàs Vives - Sant Felip – Baixada del Port – passeig Marítim/baixador d’Ocata - platja.
21.15 h. Platja d’Ocata. Sopar de germanor. Porta la teva carmanyola i gaudeix de la nit amb el veïnat tot esperant el pregó. Ho organitza: Ajuntament del Masnou.

22.30 h. Platja d’Ocata. Pregó de Festa Major. Espectacle de música i dansa que donarà lloc a l’inici de la Festa Major. Enguany se centrarà en els tres elements (terra, mar i foc), i les tres nimfes ens convidaran a reflexionar sobre la relació entre les persones i el medi ambient. Dirigit per Bibiana Morales i Víctor Sancho. Ho organitza: Ajuntament del Masnou. Hi col·labora: Colla de Diables del Masnou.

23.30 h. Platja d’Ocata. Nit de concerts: Roba Estesa i DJ Badabronx. Roba Estesa és un grup de música que es caracteritza pels seus concerts alegres, molt enèrgics i ballables, i els seus missatges feministes. A partir de les 0.40 h, finalizarà la festa DJ Badabronx. Ho organitza: Ajuntament del Masnou.

DIUMENGE 26 DE JUNY

De 10 a 14 h. Pintor Fortuny - plaça de la República. Tobogan infinit. Llisqueu pels carrers del Masnou amb aquest tobogan infinit! Ho organitza: El Masnou Comerç (Federació del Comerç, la Indústria i el Turisme del Masnou).

19 h. Carrer de Sant Rafael. Concert de Festa Major: Coral de La Teatral. Ho organitza: La Teatral.

22.30 h. Correfoc adult. Recorregut: pati del Cementiri - Joan XXIII – Itàlia – plaça Nova de les Dones del Tèxtil – Roger de Flor – Esperança – Tomàs Vives – Sant Felip – Pintor Villà – Pere Grau – Sant Bru – Dr. Botey - Vila de Madrid – Capità Maristany – Generalitat – Fontanills – Altell de les Bruixes.
Ho organitza: Colla de Diables del Masnou.

23.30 h. Platja d’Ocata. Nit de concerts: La Salada. Nit de concerts joves amb les actuacions de Beatneeks, Sinergia i Lluís RG Big Band. Ho organitza: Ajuntament del Masnou.

DILLUNS 27 DE JUNY

19 h. Platja d’Ocata. Concert infantil: La Saladeta. Tarda de música per als més petits amb l’actuació de Coloraines (19 h) i Lali Begood (20.30 h). Ho organitza: Ajuntament del Masnou.

22 h. Platja d’Ocata. Cantada d’havaneres: Borinquen. L’Associació Cultural Sons presenta aquesta tradicional cantada amb el grup d’havaneres del Masnou Borinquen. Ho organitza: Ajuntament del Masnou.

DIMARTS 28 DE JUNY

18 h. Plaça d’Ocata. Subhasta cantada de peix. Els pescadors de la Confraria Verge del Carme de Montgat, el Masnou i Premià de Mar venen diàriament el peix que pesquen cada matí a la Llotja de Montgat, fent servir un dels sistemes de comercialització del peix més antics: la subhasta cantada de peix. Ho organitza: Ajuntament del Masnou.

21 h. Correfoc infantil. Recorregut: Ca n'Humet – Fontanills – Mare de Déu de Montserrat – Mestres Villà – plaça d’Ocata – Pintor Miquel Villà – Pere Grau – Dr. Agell – Sant Felip – Baixada del Port – platja d’Ocata. Ho organitza: Colla de Diables del Masnou.

23 h. Platja d’Ocata. Castell de focs. Ho organitza: Ajuntament del Masnou.

23.40 h. Platja d’Ocata. Nit de concerts: Versión imposible. David Moreno, acompanyat de cinc grans músics, fa un tribut a artistes de diverses èpoques i estils. A les 1.30 h. DJ Trapella. Ho organitza: Ajuntament del Masnou.  

DIMECRES 29 DE JUNY

11 h. Cercavila, Festa Holi i Festa de l’Escuma. A les 11 h començarà la cercavila mentre es va fent la guerra de colors (Festa Holi) seguint el següent recorregut: Martí i Pol / Josep Pujadas Truch / Romà Fabra / plaça de Marcel·lina de Monteys. Un cop a la plaça de Marcel·lina de Monteys, podreu gaudir d’una festa de l’escuma per refrescar-vos! Ho organitza: Colla de Diables del Masnou.

20 h. Plaça Nova de les Dones del Tèxtil. Concert amb l’Orquestra Meravella. Ho organitza: Ajuntament del Masnou.

REPICÓ DE FESTA MAJOR. Del 30 de juny al 3 de juliol.

Fes una ullada a totes les activitats que es celebraran del 30 de juny al 3 de juliol; entre elles: Happy Food Trucks, exposicions, històries del bosc, festa de l'escuma, sortides amb vela lleugera, activitat familiar camins d'aigua, etc.

📷 Escarlata Blanco

💬 Fem memòria? Vídeo de la Festa Major 2022:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!