dimecres, 25 de maig del 2022

Com t'inspires a l'hora de viatjar?

Aquest article està dedicat a totes les persones viatgeres que busquen fonts d’inspiració. 

Presentem cinc novetats carregades d’idees innovadores i destins interessants segons els interessos i motivacions. Quin és el teu?

Atlas de los destinos oscuros: explorar el mundo del turismo oscuro / Peter Hohenhaus
El dark tourism o turisme fosc és una forma de turisme que fa referència a viatges que tenen com a destinació llocs, atraccions o esdeveniments on ha passat alguna tragèdia tant natural com provocada per l’ésser humà i que tenen valor històric. Reflexionar-hi i involucrar-se de manera significativa amb la nostra història és un dels objectius d’aquest llibre.

Aventureros: viajes increíbles alrededor del mundo / Mark Mackenzie [et al.]Aventureros recull històries fascinants de viatges de persones de tota mena, des d'esportistes fins a mestresses de casa, estrelles de cinema, pilots, magnats o rodamons. Els nou capítols, centrats en diferents mitjans de transport, ens permeten viatjar amb vaixell, tren, globus, cotxe, bicicleta i fins i tot a peu per descobrir diferents experiències de viatges arreu del món. Després de llegir-lo, també nosaltres estarem desitjant llançar-nos a l'aventura.

Crea tu viaje: diseña tu itinerario soñado con 300 ideas prácticas para viajar por Europa / Textos: Lonely Planet Global Limited: Aquest llibre presenta més de cent propostes d'itineraris dissenyats per redactors experts en viatges que exploren i s'han informat exhaustivament per escriure les guies de viatge de Lonely Planet. Aquests viatges són una selecció del millor que es pot veure i fer a Europa, tant durant uns dies (un cap de setmana llarg en una ciutat o una regió vinícola) o durant més temps, que donarien, per exemple, per fer un gran viatge de diverses setmanes a través del continent amb tren.

Espacios sagrados: lugares extraordinarios con magia y poder para emocionarnos / Clare Gogerty:
 Des dels menhirs de Callanish, a Escòcia, fins als 20.000 temples de Bali, i la terra de les cascades al Brasil fins al Camí de Santiago a Espanya: una guia per als que busquen destins insòlits i instructius. Llocs que ofereixen l'oportunitat de prendre’s un temps i experimentar un viatge de l'ànima: santuaris de la natura, llocs de curació, silenci o record.

Los mejores lugares del mundo para hacer surf / Al Mackinnon [et al.]: Ja tenim aquí la guia definitiva per als amants del surf. Aquest magnífic llibre compta amb la col·laboració d'escriptors especialitzats en aquest esport de tot el món i tots els articles s'acompanyen de fotografies impressionants perquè et puguis inspirar. Entre les 200 destinacions triades podràs descobrir detalls de Bells Beach, a Austràlia, fins a les illes Maldives, passant per Bundoran, a Irlanda, una de les onades que actualment estan més de moda. 

👉Recordeu que al Catàleg Aladí podeu cercar les vostres guies de viatge o els vostres destins.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!