dimecres, 27 de juliol del 2022

Destins que fan estiu (part II)

🌞Aquest estiu tenim més ganes de viatjar que mai i és per això que posem a la vostra disposició les novetats de turisme que hem adquirit de cara l'estiu📚. 

Entre totes les novetats, volem destacar especialment el següents destins. 

Suïssa, paisatge de somni

Suiza / Madrid: Anaya Touring, 2022

Al cor d'Europa, Suïssa s'ha convertit en unes de les destinacions preferides gràcies al perfecte equilibri entre el passat i les tradicions i l'impuls innovador de ciutats capdavanteres, sense oblidar la bellesa dels seus verds paisatges alpins. En aquesta guia es mostra al viatger la totalitat del país mitjançant onze itineraris de visita i els seus mapes corresponents. A cada itinerari es van descrivint tots els punts d'interès: des de la visita a les ciutats com Berna, Ginebra, Zuric o Lucerna, fins a la seva naturalesa i entorn rural, com Gruyeres, Zermatt o el castell de Chillon.

Mallorca, el destí perfecte

Mallorca / Edició escrita i documentada per Josephine Quintero i Damian Harper

Mallorca ho té tot: una costa espectacular i belles platges i cales, castells, una capital elegant, un interior muntanyós i enlluernador esquitxat de pobles pintorescos, rutes de senderisme, abundant vida salvatge i una animada vida nocturna. 

En aquesta guia trobaràs informació detallada, amb capítols especials sobre rutes amb cotxe i senderisme, activitats a l'aire lliure, opcions amb nens, paisatges i natura, etc. A més, conté unes fotos suggeridores, mapes clars, eines per planificar el viatge i informació en profunditat.

Castilla i Lleó, regió de contrastos

En ruta por Castilla y León : 25 rutas por carretera / Edició escrita i documentada per Igor Gonzalo Sanz

La gran Meseta Central gaudeix d'enormes contrastos naturals, entre la serralada Cantàbrica, les muntanyes de Lleó i els sistemes Central i Ibèric. Els alts cims dels Picos d'Europa i la muntanya de Palència es burlen d'aquesta ampla i llarga Castella. 

Aquesta guia presenta 25 rutes per fer en carretera i al teu aire. Milions de viatgers recorren cada any aquests petits pobles plens de vida i sabor, amb pintoresques festes i tradicions històriques, i degusten una gastronomia plena de tresors, com el pernil ibèric de Guijuelo, el lletó rostit, el garrí, o formatges i embotits. 

Maldives, un paradís 

Maldivas / Edició escrita i documentada per Tom Masters

Viatjar a les Maldives és un luxe. Amb les seves imponents platges de sorra blanca i una vida submarina impressionant fan d’aquest país insular la destinació ideal per a unes vacances úniques.

Encara que hi abunden resorts de luxe que atrauen parelles de nuvis i tot aquell que busqui una experiència tropical glamurosa, no tot són resorts de cinc i sis estrelles. Les Maldives ofereixen unes platges que són de les millors del món; n'hi ha pràcticament a cadascuna de les seves gairebé 1.200 illes. I les seves aigües transparents s'han convertit en un dels millors llocs del planeta per al busseig i el submarinisme, i són com un imant per als amants de la fauna marina. La riquesa i la varietat són impressionants. 

També et pot interessar:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!