dijous, 11 d’agost del 2022

Al Maresme, què fem amb infants a l'estiu?

Platja de Santa Susanna

A la comarca del Maresme hi podeu trobar una gran varietat d’activitats per fer al llarg de l'estiu: des d'activitats lúdiques i nàutiques, fins a d’altres de culturals o d’aventura, familiars... Per a tots els gustos i per a totes les edats. 

Us deixem sis propostes per fer passar la calor i gaudir d’unes activitats distretes i en família. 

👉Refrescar-se a les piscines municipals i a les platges del Maresme: Ets de platja, de piscina, o una mica de tot? A la comarca hi ha piscines municipals per refrescar-te 💦i 49 platges repartides pels 16 municipis de costa. N'hi ha per a tots els gustos: de sorra daurada, gruixuda, fina, amb serveis, i fins i tot amb guinguetes per gaudir de la platja de dia i de nit. Més informació a: Platges del Maresme.

La iaia del Maresme
👉En ruta amb la iaia del Maresme: Perquè puguis aprofitar al màxim el temps amb la família i conèixer el teu entorn més proper, descobreix les deu rutes que et proposa la iaia del Maresme👟. A cada ruta s’indiquen els punts turístics més destacats per visitar. Al web www.laiaiadelmaresme.cat i també al perfil d’Instagram @laiaiaMaresme hi trobaràs tots els itineraris proposats. Tots són pensats per fer en família i amb infants.  

👉Gaudir dels espais naturals: Al Maresme hi ha tres espais naturals de la Xarxa de Parcs de la Diputació de Barcelona: Serra de Marina, Serralada Litoral, i el Montnegre i el Corredor. Són una bona opció per anar-hi d'excursió amb família i sentir la natura més a prop🌳. Podeu cercar rutes i itineraris senzills al perfil de Wikiloc de Costa de Barcelona Maresme i també teniu activitats i tallers per fer amb infants.

Padel surf
👉Diversió garantida als parcs aquàtics: Una de les grans propostes d'estiu per excel·lència és passar un dia en un parc aquàtic, amb família o amics. Al Maresme n'hi ha dos: Marineland i Illa Fantasia.

👉Iniciar-te en la navegació i les activitats nàutiques: Si encara no us heu atrevit a anar més enllà d’on peten les ones, heu de provar alguna activitat nàutica. Segur que en trobareu alguna que us faci gràcia: vela, surf de rem, banana… Gaudiu de la sensació ben diferent! 🏄 

Més informació a: Activitats nàutiques al Maresme

Museu del Càntir, Argentona
👉Els museus més carismàtics: Sabíeu que al Maresme podeu veure més de quatre mil exemplars de càntirs? O les úniques dues reconstruccions del país de premses de vi tal com eren i just on eren fa dos mil anys? Al Maresme tenim museus d'allò més sorprenents 👀 i en edificis realment singulars, com el Museu de l’Estampació de Premià, el Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora de Teià, el Museu del Càntir d’Argentona o el Museu Municipal de Nàutica del Masnou, entre d'altres. Vegeu un un recull dels museus més originals de la nostra comarca al web de Costa de Barcelona Maresme.

Acabem l'article desitjant-vos unes bones vacances amb la campanya "Maresme, irresistiblement inexplorat", esperem que us agradi. Bon estiu🌞!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!