divendres, 4 de març del 2022

Març, biblioteques amb DO


😄Arriba la 10a edició de Biblioteques amb DO, un projecte que porta la cultura del vi a les biblioteques públiques de Catalunya i que enguany posarà l'èmfasi en el món del vi en relació amb el medi ambient. 

💬Aquest projecte reforça els recursos informatius sobre la cultura vitivinícola que ofereixen les biblioteques i els dinamitza a través d’un programa d’activitats culturals variades i per a tots els públics: rutes literàries entres vinyes, recitals de poesia, concursos de fotografia i hores del conte, entre d'altres. Podeu veure'n tota la programació al web del projecte Biblioteques amb DO.

🔝 Com és habitual, aquest projecte té lloc de gener a novembre i dedica cada mes a una DO i a un grup de biblioteques que la representen. Concretament, la nostra Biblioteca li dediquem el mes de març; tot seguit us informem de les activitats programades. 
  • Exposició durant tot el mes de març: "Entre vinyetes". Aquesta exposició, creada a la nostra Biblioteca el 2018, actualitzada el 2022, vol retre un petit homenatge a la forma en què els artistes del 9è art han reflectit la cultura del vi. 
  • Dissabte 12 de març, a les 11 h: L'Hora del Conte, "Pedalant entre vinyes", a càrrec de Daina Teatre. Per a famílies amb infants a partir de 3 anys. A la sala infantil de la Biblioteca. Entrada lliure, aforament limitat.
  • Dimecres 16 de març, a les 18.30 h: Club de lectura. Comentari del llibre de M. Àngels Bosch Camí entre vinyes. Coordinarà la tertúlia Tònia Minguet. A la Sala de les Lletres. Entrada lliure, aforament limitat. 
  • Dijous 24 de març, a les 18.30 h: Tast de vins DO Alella i vi de Portugal. En aquesta experiència apreciarem les diferències entre la DO Alella i els vins portuguesos. A càrrec de la sommelier Eli Vidal. Sala de les Lletres. Cal inscripció prèvia amb el formulari en línia que trobareu al nostre butlletí. Organitzat per la Biblioteca Joan Coromines i l'Associació UNESCO El Masnou.

👀Vegeu tot el programa del projecte Descobrim... Portugal.

👉Vegeu totes les biblioteques que formen part de la DO Alella 
👉Per a més informació us podeu adreçar a la Biblioteca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!