dijous, 17 de març del 2016

No et perdis la festa de la cultura marítima a Barcelona

Escala a Barcelona és una festa de la cultura marítima que tindrà lloc al Port de Barcelona els dies 18, 19 i 20 de març.

Barcelona acull per primera vegada el festival Escala a Barcelona, Festa de la Cultura Marítima per donar a conèixer i promoure els lligams que té la ciutat amb la cultura i el patrimoni marítims. Del 18 al 20 de març un gran nombre d’embarcacions tradicionals i grans velers faran estada al Port de Barcelona, per tal que els ciutadans i ciutadanes puguin gaudir d’aquest patrimoni. El Moll Bosch i Alsina (moll de la fusta) acollirà una programació variada amb activitats familiars, demostracions d’oficis i tradicions marineres, espectacles, concerts i un espai gastronòmic.

Amb aquest objectiu, Escala a Barcelona aplega els esforços de diferents institucions, entitats, associacions ciutadanes i culturals, empreses i particulars, que han volgut sumar-s’hi per tal d’oferir una programació que durant tres dies ens permeti conèixer, aprendre i gaudir en un ambient lúdic i festiu.

L’esdeveniment vol assentar les bases del que ha de ser un festival de ciutat de caire participatiu adreçat als ciutadans i ciutadanes de totes les edats, i en especial, al públic familiar.

Més de trenta embarcacions estaran ubicades al Port de Barcelona (molls Bosch i Alsina, Drassanes i Barcelona). Aquests vaixells, testimoni de la riquesa material de la nostra cultura marítima, es podran visitar de forma totalment gratuïta.

[Llegiu l'article complet al dossier de premsa de l'esdeveniment].

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!