divendres, 29 de gener del 2016

Novetats del mes de Carnestoltes

Agenda d'activitats del mes de febrer

Aquest mes de febrer està farcit d'activitats i contes per als més petits de la casa. Comencem l'agenda amb un taller de màscares i maquillatge el dimarts dia 2, per a que el senyor Carnestoltes no ens agafi desprevinguts. Dissabte 13 de febrer, la primera hora del conte del mes correrà a càrrec de la narradora Gemma Ventura, que explicarà als nostres infants "Llegendes d'aquí i d'allà"; i dissabte dia 27 de febrer tancarem el mes amb La Tabola Teatre, que ens introduirà en el món del circ amb "El circ de drap".

Celebrant l'èxit de les sessions per nadons de la biblioteca, dissabte dia 20 en convoquem una de nova a càrrec de la Marta Estruch, musicoterapeuta professional, sota el títol "Música i activitats sensorials per a nadons". Per aquesta activitat caldrà fer inscripció prèvia a partir del dilluns dia 1 de febrer, enviant un missatge de correu a b.masnou.jc@diba.cat amb un número de telèfon de contacte.

Finalment, a la tertúlia literària del mes de febrer, es comentarà la novel·la L'home de la maleta, de Ramon Solsona. Serà el dimecres 24 de febrer i, com sempre, comptarem amb la conducció de l'escriptora Maria Carme Roca.

Novetats editorials de ficció  i no ficció

A primers de mes la biblioteca posarà a disposició dels seus usuaris les novetats de novel·la i cinema, així com la selecció de novetats de matèria. Entre les novetats de novel·la cal destacar Mujeres, d'Andrea Camilleri, La sombra del Eunuco, de Jaume Cabré, El regne, d'Emmanuel Carrère o Vidas rebeldes, d'Arthur Miller (escrita el 1960). En cinema, Samba, del director de la pel·lícula Intocable, Éric Toledano, o el documental Adiós al lenguaje, de Jean-Luc Godard. Podeu consultar les novetats a la guia de novetats del mes de febrer, a l'ISSUU de la biblioteca.

D'entre les novetats de matèria d'aquest mes trobareu llibres de psicologia, religions, economia, química, medicina, cuina, informàtica, decoració, pintura, serigrafia, fotografia i jocs i esports. Aquestes novetats també les podeu consultar a la guia de selecció de novetats de matèria de l'ISSUU.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!