dijous, 21 de gener del 2016

Rutes a dues rodes

Si voleu combinar l’exercici físic amb el coneixement i la descoberta del territori, una bona opció és el cicloturisme. La bicicleta és un excel·lent mitjà per fer turisme i recórrer el territori a ritme tranquil i respectuós amb l’entorn. Aquesta activitat ens permet conèixer el medi, la gent i la cultura pròpia. Segons el nivell us proposem dos tipus de rutes:
  • Les vies verdes són recorreguts per on hi passava el ferrocarril i actualment han quedat fora de servei. Són rutes de pendents suaus, fàcils i accessibles. És una activitat ideal per practicar amb família i amics. Si no sabeu per on començar us recomanem les vies verdes de Girona que recorren el paissatge del Ripollès, travessen les valls de la Garrotxa i la comarca de la Selva i s'acaba prop del territori de les Gavarres.
  • El cicloturisme de carretera demana una mínima expertesa degut al desnivell de les carreteres. Es recomana practicar amb bicicleta de carretera o bé amb bicicleta híbrida. Inclou recorreguts molt variats, des del mar a l’alta muntanya tot passant per valls i planes. Una ruta que podeu fer ben a prop de casa és a la serralada de Marina passant per Vilassar de Mar, Argentona, Òrrius, el coll de de Sant Bartomeu, la Roca del Vallès, la collada de Parpers, Dosrius, Argentona i Vilassar de Mar.

Sabies que? Podreu trobar més informació al número 796.61 del fons especial de Turisme.

Us proposem:
Webgrafia:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!