dijous, 23 de juliol del 2015

4 propostes diferents per conèixer Mallorca


Contràriament al que el viatger pugui haver sentit sobre l'excessiva explotació turística de l'illa, Mallorca és una dels grans destinacions naturals de la Mediterrània.

L'estiu a Mallorca no ofereix només platges massificades, ni molt menys.

Aquesta terra ha sabut compaginar la vida costanera amb atractius culturals i naturals, així com també oferir una exquisida gastronomia tradicional mallorquina que val la pena no deixar escapar.

A més de les excursions essencials com són la visita a la ciutat de Palma, Valldemossa o les coves del Drac, avui us destaquem 4 propostes diferents per conèixer la illa més gran de les Illes Balears
  • Parc Natural de s'Albufera: pels amants de les aus i el silenci, és un lloc ideal. El parc natural protegit amb 300 espècies d’aus, 64 de les quals es reprodueixen aquí. El parc està obert al públic, amb entrada gratuïta i es pot explorar a peu o en bicicleta. Des del centre de visitants podeu obtenir informació sobre el parc i triar algun dels itineraris i camins establerts.
  • Tren a Sóller: una experiència excel·lent per gaudir amb infants i que permet conèixer Palma i Sóller en un dia. Es tracta de recórrer aquesta ruta amb un vell ferrocarril de fusta, que us farà retrocedir al passat. Aquest trajecte passa a través de túnels, ponts i valls i permet veure fantàstics paisatges de la Serra de Tramuntana.
  • Circuit en cotxe d’Andratx al Monestir de Lluc: espectacular ruta de 140 km, la qual permet aturar-se i gaudir de la naturalesa segons la necessitat de cadascú. Dins el recorregut podeu trobar varies cales per fer una bona remullada, com la Cala de Deià o la Cala Tuent, i alguns dels pobles amb més encant de tota l’illa, com ho és el poble de Fornalutx.Teniu la possibilitat de pernoctar en una de les cel·les del monestir, sens dubte, un oasi de pau, bellesa i espiritualitat al bell mig de la Serra de Tramuntana.
  • Casa de Robert Graves: fascinant homenatge a l'escriptor que es va mudar a Deià el 1929 i va construir la seva casa tres anys després. La visita ofereix un interessant recorregut per conèixer la seva vida. Compta amb mobles de l'època, documents audiovisuals i dievrsos objectes i llibres de l'autor. Vegeu més informació entrant al web Casa de Robert Graves.

Sabies que... la Serra de Tramuntana està declarada Patrimoni Mundial per la Unesco en la categoria de Paisatge Cultural? Per a més informació visiteu el web oficial de Serra de Tramuntana 

Guies i mapes de Mallorca:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!