dijous, 6 d’agost del 2015

A l'agost, una tovallola i un llibre!


Ja heu acabat les vacances? Sou dels que marxeu fora de temporada? O bé, aquest any us quedeu a prop de casa?

Sigui com sigui, per tots aquells que decidiu quedar-vos al Maresme durant el mes d’agost teniu sort de gaudir d’un entorn tan privilegiat.

Tot i que són molts els recursos turístics que podeu trobar a Barcelona, som a l’estiu i el que més ve de gust és gaudir de les platges que tenim ben a prop. Estirar la tovallola, relaxar-nos vora el mar, remullar-nos, jugar a fer el castell de sorra més gran del món, o llegir una bona novel·la negre sota un bon para-sol. Sens dubte, petits grans plaers a l’abast de tothom!

La Costa de Barcelona ofereix això i molt més. Un centenar de quilòmetres de platges amb certificat de qualitat ens permet gaudir del sol i el mar amb plenitud. La comarca compta amb moltes platges amb bandera blava. Concretament, el Maresme compta amb vuit platges amb aquest distintiu: el Masnou, Malgrat de Mar, Calella, Sant Pol de Mar, Canet de Mar, Caldes d'Estrac, i han estat guardonades per la qualitat de les aigües, la neteja, la seguretat, l'accessibilitat i les millores en la gestió ambiental.
Consulta la llista completa de platges amb bandera blava a la web de l'ADEAC.


I oblida’t de les “caravanes”, recorda que amb les targetes de transport de Rodalies de Catalunya et pots moure per tot el litoral de Barcelona estalviant-te temps, preocupacions i diners. A més a més el traçat ferroviari passa per diferents poblacions i podràs contemplar unes vistes espectaculars.

Tria altres activitats que poden completar el teu dia perfecte, com ara un bon àpat al port esportiu del Masnou, una sortida amb vaixell des d’Arenys de Mar, un recorregut amb tren turístic a Pineda de Mar, o practicar submarinisme a Mataró. Trobareu totes les activitats del Maresme visitant el web de Costa de Barcelona Maresme. 

Fotografies: platja d'Ocata i platja del Masnou. Autora: Escarlata Blanco

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!