dijous, 20 d’agost del 2015

Viu l'estiu més modernista

Sovint els turistes acaben coneixent millor el teu poble o la teva ciutat que nosaltres mateixos. No us ha passat mai, que veieu a un guiri fent fotos i penseu: "Què està carai està enfocant?" Potser els que vivim a Barcelona o rodalies no ens adonem de la quantitat de racons i edificis rellevants que ens envolten.



La recomanació d’avui segur que ens farà veure la nostra ciutat amb uns altres ulls, és a dir, amb una mirada turística.

Què coneixem del modernisme que atreu a milions de turistes d’arreu del món? Heu estat mai a la Pedrera, al Recinte Modernista de Sant Pau, al Museu Nacional d’Art de Catalunya o al Palau de la Música?


Si sou barcelonins, aquesta és la vostra oportunitat per visitar i realitzar un plegat d’activitats relacionades amb el modernisme a la ciutat. L’Ajuntament de Barcelona i la Ruta del Modernisme posen en marxa la 4a edició de la campanya d’estiu oferint descomptes d’un 50% en visites i activitats relacionades amb el patrimoni modernista.

Per tal de poder aprofitar-se d’aquest avantatge cal entrar a l’enllaç, subscriu-re’s gratuïtament a la promoció i començar a gaudir-ne des d’ara mateix i fins al 15 de setembre.

Entre totes les propostes us en recomanem una, que és la més novedosa i que a més a més la podreu gaudir amb tota la família: la nova sala 4D G Experiència, el primer espai que ofereix accés de manera interactiva a la vida i obra d’Antoni Gaudí. Situat al costat del Park Güell, G Experiència t'endinsa dins de l’univers creatiu d’Antoni Gaudí i permet descobrir què hi ha darrera de l’innovador llenguatge arquitectònic del geni de l’arquitectura modernista (per posar un exemple, l'entrada general de l’activitat val 9 € però amb el val descompte d’aquesta promoció et sortirà per 4,5 €).

Aquest estiu, el millor modernisme més a l’abast que mai! A què esperes?

Trobareu més informació sobre aquesta promoció al web de l'Ajuntament de Barcelona.

I si voleu més informació, recordeu que a la biblioteca podeu trobar informació relacionada amb Gaudí i el modernisme. Veniu i us en informem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!