dimarts, 1 de setembre del 2015

Arrenca l'agenda d'activitats de la biblioteca

Després de la pausa estival en la programació d'activitats de la biblioteca, arriba la nova agenda de tardor.

Iniciem el mes de setembre amb una bona nova: la segona edició del Club Lectors Intrèpids, les inscripcions del qual començaran el dilluns dia 21 de setembre i acabaran el dissabte dia 3 d'octubre. Enguany la principal novetat del CLI és la creació del blog, una eina pensada per complementar l'activitat del Club i que és obert a tothom que estigui interessat a fomentar el plaer de llegir en els infants.

La primera sessió de l'hora del conte d'aquest mes de setembre serà també una de molt especial: sota el títol de "Contes per sentir", gaudirem del relat d'unes històries adaptades per a persones amb pluridiscapacitat, a càrrec d'un col·lectiu de narradors que porta per nom Un viatge sensorial; en podeu descobrir més coses visitant el seu web.

Finalment, dimecres dia 23 de setembre tindrà lloc la primera tertúlia del club de lectura de la biblioteca. Es comentarà el llibre Cosmètica de l'enemic, d'Amélie Nothomb. Com sempre, la sessió serà conduïda per Maria Carme Roca. Us esperem!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!