dijous, 9 de juliol del 2015

Les millors rutes per sortir a tot gas

La moto és un vehicle extraordinari per connectar amb el món i l’entorn. Fabián C. Barrio va decidir deixar-ho tot per pujar a una moto i recórrer el món sobre dues rodes.

Amb el suport de milers de fans a internet, segueix sumant quilòmetres i aventurant-se amb projectes solidaris que l’han portat a rodar per les carreteres més difícils i inhòspites d'Àsia, Amèrica del Sud o Àfrica.

Aquest llibre que us presentem aplega 15 rutes creades pel seu autor que inspiren a tots aquells que somiïn posar-se el casc, i sortir a tot gas. Es divideix en quatre capítols:
  • Rutes amb nom propi. Aquells itineraris que representen l'essència del que una carretera ha de tenir i que regalen la sensació que recórrer-la és estar en una pel·lícula, com és la famosa Ruta 66, la Costa Dàlmata o Moyale Road.
  • Rutes per paisatges inoblidables. Rutes amb paisatges espectaculars que transcorren entre selves, muntanyes i rius com la ruta de la Patagònia i Terra de foc, la Costa de Brasil, els Andes i el sud d'Àfrica.
  • Rutes per viure dins el casc. Rutes amb centenars de quilòmetres de solitud, amb vent i inesgotable, pluja sobre l'asfalt... L’objectiu és el d'arribar a racons perduts i inhòspits. En aquest apartat es recullen les rutes com la dels volcans de Centre Amèrica o Sibèria occidental i les planes Kazajas.
  • Rutes amb història i cultura. Rutes privilegiades per gaudir de pobles, ciutats, places, mercats pintorescs com el són la ruta per Indoxina o la Costa de França (de Bayona a Colleville-sur-Mer).

El llibre té una selecció d’espectaculars fotografies i de plànols amb els recorreguts, a més de consells a tenir en compte per a fer un llarg viatge sobre dues rodes.

Barrio, Fabián C. Las Mejores rutas por el mundo en moto. Anaya Touring (2014)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!