dilluns, 13 d’abril del 2015

Nou espai a la biblioteca dedicat als llibres d'artista

L’Associació BLANCDEguix, dedicada al foment i difusió de l'art, presenta a la Biblioteca Joan Coromines del Masnou l'espai Llibres d’Artista, on mensualment és destacarà una obra d'un artista contemporanis per conèixer i difondre aquest gènere artístic. A més a més, s'hi anirà consolidant un fons de llibres d'artista i fanzins que es podran consultar.

El nostre objectiu és participar en un espai de reflexió de formes alternatives de formalitzar l'art, en aquest cas, el llibre d’artista, una forma d'art inclusiva que aborda l'escriptura també des de les arts visuals.

És per això que el dijous dia 16 d'abril inaugurem aquest nou espai de la biblioteca, amb la següent programació:

Llibre d'artista de Poètica Códex
19 h: Presentació de l'espai i dels primers artistes convidats per inaugurar-lo: Poètica Códex; col·lectiu de sis artistes plàstiques format per Marta Balaguer, Nedda Bonini, Manuela Candini, Montse Ginesta, Eva Figueras i Marian López, que treballa en la creació de noves aportacions en llibres d’art.

19.30 h: Taller de Llibre d'artista: a partir de la reflexió del que significa el llibre d'artista i posant l'èmfasi en una aproximació al llibre des de l'art contemporani, serem autors d'un d'ells a partir de diferents materials i recursos. A partir de 14 anys. Inscripció prèvia. Places limitades.

#Apunts

Llibre d'artista:
És un llibre o un objecte en forma de llibre que l’artista ha pensat com una obra i en el qual l’escriptura no és pròpiament o només literària. És visual i plàstica.

Fanzin:
És una publicació curta de caire personal i polític amb un gran sentit estètic no institucionalitzat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!