dimarts, 21 d’abril del 2015

Per Sant Jordi: roses, llibres i esdeveniments únics que no et pots perdre!

Sant Jordi és un dia en que els catalans i catalanes manifestem la nostra tradició, i el llibre i la rosa en són els protagonistes. Si voleu impregnar-vos de Sant Jordi, sens dubte, sortiu al carrer i gaudiu d’aquest ambient festiu. Arreu de Catalunya hi ha esdeveniments especials, però us proposem tres activitats úniques que es fan a Barcelona i que només podreu gaudir en aquesta data. Aprofiteu-les!


Endinsem-nos a la Biblioteca de Catalunya
El dia de Sant Jordi la Biblioteca de Catalunya obre les portes a tothom i mostra algunes de les seves riques i valuoses col·leccions. Es pot visitar la biblioteca individualment o fer la visita amb un guia que n'explica la història, les funcions, les col·leccions que té i els serveis que ofereix. L’horari de la jornada de portes obertes és des de les 10 del matí fins a les 19.30 h.


Llibres d’artista a Arts Libris
La Fira Internacional de l’Edició Contemporània se celebrarà del 23 al 26 d’abril a l’Arts Santa Mònica. Els llibres d’artista, el fotollibre i la bibliofilia contemporània, juntament amb altres formats afins com les edicions d’artista, així com l’heterogeni ventall de printed matter creada per artistes del segle XX i XXI recuperen el protagonisme de la fira. Per Sant Jordi l’entrada és gratuïta.

Ballem a la Plaça Sant Jaume!
La sardana és la dansa popular catalana i és el ball nacional de Catalunya. Cada any es realitza una ballada de sardanes a la plaça de Sant Jaume amb la 63a audició organitzada per la colla Sardanista Sant Jordi i la cobla La Principal de la Bisbal, a les 19h. Trobareu més informació al web de la Confederació Sardanista de Catalunya.

I si us quedeu al Masnou?
El Masnou compta amb molts establiments on podreu triar la rosa que més us agradi, així com fer un passeig al centre de la Vila per contemplar l'ambient i les paradetes de llibres. A més a més, la Biblioteca obrirà dijous a la tarda, i posarà a la vostra disposició les novetats de Sant Jordi. Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!