dijous, 26 de març del 2015

Setmana Santa: Escapades romàntiques (Part II)

Continuem amb les recomanacions perfectes per un destí romàntic. Recordeu les propostes de la setmana passada? Van ser París i Bruges. Avui us en recomanem més!

Pels més aventurers, els llacs de Cumbria
 
El Districte dels Llacs de Cumbria és un comtat de la zona nord-oest d'Anglaterra. Els preciosos paisatges de muntanyes, valls, cascades i llacs han atret a visitants des de fa segles.

Ideal pels amants de la naturalesa, del senderisme i l’escalada. Hi ha recorreguts i excursions per a tots els nivells.

No us perdeu: agafar un vaixell per endinsar-vos al llac Windermere (famós per ser el més gran d'Anglaterra). Tindreu la millor perspectiva de la zona. 

Granada, passió en estat pur!

El motiu de visitar Granada es pot resumir amb una paraula: L’Alhambra. Aquest sorprenent palau i fortalesa, situat en un turonet, fundat al s. XIII, és un monument impressionant de l’art islàmic. Fou declarat Patrimoni de la Humanitat juntament amb altres dos monuments: el Palau del Generalife i el barri vell de l’Albacín.

Sabies que...? La Setmana Santa a Granada és una celebració de la passió, mort i resurrecció de Crist a través de processons pels carrers de la ciutat. A més de l’aspecte religiós, és un esdeveniment multitudinari declarat festa d’interès turístic.

No us perdeu: una visita al barri de Sacromonte, de fama mundial per les seves vivendes en coves i les magnífiques vistes.

Aquestes són algunes de les destinacions triades que us proposa la guia 101 escapadas románticas, ideades per disfrutar en parella; ara que, si ho voleu també les podeu explorar en família o amb amics... el més important és que sigui en bona companyia.

Bibliografia:
101 escapadas románticas. Libros Cúpula. (2011)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!