dijous, 19 de març del 2015

Setmana Santa: Escapades Romàntiques (Part I)


Si esteu pensant en marxar amb la parella però encara no heu triat on anar, des de la biblioteca us volem proposar les escapades més romàntiques!

El clàssic dels clàssics, París:

Sí, un tòpic que no deixa de sorprendre’ns i que mai passa de moda! Un destí que compta amb una oferta turística i cultural envejable i inesgotable. París, je t’aime!

No us perdeu: un passeig en vaixell pel riu Sena, observar el somriure més famós del món: la Mona Lisa (La Gioconda) de Leonardo da Vinci, al Museu Louvre, una visita a la Catedral de Notre-Dame i gaudir d’un autèntic crêpe al barri de Montparnasse.

Sabies que... Gustave Eiffel va oferir la torre a Barcelona i la van rebutjar?

Pels més bohemis, Bruges:

Coneguda també com la “Venècia del Nord”, Bruges és una ciutat medieval de les més boniques d’Europa. És la capital de la província belga de Flandes Occidental (situada al nord-oest de Bèlgica, a 90 km de Brussel·les).

Què cal visitar? Passejar pel centre històric peatonal de Bruges, el Museu Groeningen (amb una col·lecció important dels primitius flamencs), el Museu Memling (allotjat en un antic hospital), l'església de Nostra Senyora (que conté la Madonna de Bruges, de Miquel Àngel) i la Béguinage (la plaça del mercat). És habitual recórrer la ciutat amb bicicleta, amb cotxe de cavalls, o en rutes a través dels seus canals. Si us enamoren les ciutats medievals, aquest és un dels vostres destins.

Sabies que... va ser declarada Patrimoni de la Humanitat l’any 2000?

Guies de viatge relacionades:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!