dilluns, 30 de març del 2015

La biblioteca dedica les presentacions del mes d'abril als escriptors locals

Aquest any la biblioteca dedica les presentacions literàries del mes d'abril, mes literari per excel·lència al nostre país, als autors i autores del Masnou; escriptors consagrats i escriptors novells tenen lloc en la programació de presentacions de llibres i trobades amb autors.

Començarem el divendres dia 10 d'abril amb la visita d'en Jordi Matilló que presentarà el primer volum de la trilogia Non Nobis, Domine, sota el títol El elegido. Continuarem el dimecres dia 15 amb en Juan Antonio Masoliver Ródenas que, acompanyat d'en Jaume Oliveras, parlarà del seu últim llibre El ciego en la ventana, publicat per l'editorial Acantilado i que ha rebut una gran resposta per part de la crítica.

Divendres 17 ens visitarà la biblioteca Cise Cortés per presentar els seus dos llibres Poemas de madrugada i El hombre roto, acompanyada de la també escriptora masnovina Anna Rossell. Finalitzarà l'agenda d'autors masnovins la presentació del llibre El edificio de la memoria, de Joan Carles Fogo Vila, el dimecres 22 d'abril, vigília de Sant Jordi.

Trobareu informació més ampliada sobre les presentacions en el fulletó del mes d'abril de la biblioteca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!