dimecres, 5 de maig del 2021

Rutes per a tothom amb Wikiloc

🏃Ganes d'agafar el ritme? 🚴Ganes d'excursions? Descobreix les millors rutes amb Wikiloc. Troba els itineraris senyalitzats dels parcs naturals de les comarques de Barcelona, rutes a la vora de la comarca del Maresme o tots els destins que vulguis a Wikiloc. Cerca la ruta ideal per a la teva propera activitat amb filtres com quilometratge, desnivell acumulat o també acotant la zona que t'interessa amb el mapa.

Què és exactament, Wikiloc?

És una mashup gratuïta on es poden emmagatzemar i compartir rutes a l'aire lliure, especialment amb GPS, i punts d'interès (waypoints) de tot el món. Les rutes es classifiquen en diferents categories segons el tipus de desplaçament, entre els quals destaquen senderisme, ciclisme i moltes més activitats. 

🚦Què et permet?

Pots gravar les teves rutes a l’aire lliure amb GPS i les teves activitats a l’aire lliure sobre un mapa i també pots consultar estadístiques (velocitat, distància recorreguda, etc.).

👀Seguiment en directe:

Qui tu decideixis pot veure on et trobes mentre realitzes una ruta. Faràs una ruta tot sol? Doncs activa el seguiment en directe per als teus amics o família i podran tenir-te localitzat.

👫Amb qui vas fer la ruta?

Una vegada hagis finalitzat la teva activitat, la ruta apareixerà al teu perfil públic de Wikiloc i també pots compartir-la amb les persones que et van acompanyar o bé la pots compartir a Facebook o Twitter. Tens a disposició mapes fora de línia i dades d’elevació i elements rellevants quan ets a la muntanya, com ara cims, llacs, rius, fonts d’aigua o refugis.

💁Com? Descarrega't rutes de Wikiloc directament al teu Garmin, Apple Watch o Suunto.

👄Idiomes disponibles: anglès, castellà, català, francès, italià, portuguès, alemany, neerlandès i rus.

Sabies que... Wikiloc va ser creada l'any 2006 pel català Jordi Ramot? Aquest mateix any Google Maps Espanya va premiar Wikiloc com a millor mashup. L'any 2009 va ser guanyadora del Desafiament de Geoturismo de National Geographic i Ashoka Changemakers. L'any 2011 va crear l'aplicació per a telèfons iPhone i el 2012 per a Android. 

👉Et pot interessar:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!