dimecres, 20 de juny del 2018

Rutes amb la casa a sobre (part II)

En el darrer article destacàvem diverses rutes d'allò més autèntiques per fer amb autocaravana, concretament per Califòrnia, Picos de Europa i una proposta diferent per allotjar-se en caravanes vintage. A continuació us en proposem tres més. Quina us agrada més?

França, costa nord: França ofereix al viatger en autocaravana uns serveis i infraestructures de bona qualitat. Bretanya i Normandia són un destí perfecte per comprovar-ho. Ofereixen llocs espectaculars, com el Mont Saint Michel, Saint Maloù o les platges paradisíaques de Kerlouan, entre d'altres.

Per visitar en autocarvana la costa nord, us recomanem la guia que veieu a la fotografia de l'esquerra: Francia costa norte: Bretaña y Normandía: rutas diseñadas para viajar en autocaravana.

Nova Zelanda: La naturalesa exhuberant del país i la varietat d'escenaris espectaculars, com els seus llacs, fiords, glaciars, muntanyes o platges paradisíaques, ofereixen al visitant un destí perfecte per fer en autocaravana. La cultura caravàning impregna tota l'illa i tot són facilitats per al turista itinerant: acampades en indrets idíl·lics amb preus competitius i càmpgins ben equipats. Sens dubte, la millor opció per descobrir aquest país. Vegeu-ne més informació a l'article del blog dedicat a Nova Zelanda.

Imaginació al poder! Una autocaravana al desert protagonitza el rodatge d'una de les millors sèries de la història, Braking Bad. Si encara no l'heu vist, no us la perdeu! Comprova la disponiblitat de la sèrie a la teva biblioteca.

Si esteu pensant fer un viatge amb autocaravana, us poden interessar les guies següents:



No us ho perdeu! Del 12 al 21 d'octubre, podeu visitar el Saló Internacional Caravàning 2018 a Barcelona.

Bibliografia:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!