dimarts, 7 d’octubre del 2014

Vins escènics amb Elisenda Guiu

El passat divendres, 3 d'octubre, i dins la programació d'actvitats DO Alella, va tenir lloc a la Cella Vinària de Teià, l'espectacle de petit format "Vins escènics", un maridatge de teatre i vi, basat en una sèrie d'esquetxos teatrals obra de l'autora masnovina Elisenda Guiu.

Què pot passar amb una copa de vi a la mà? Aquesta és la pregunta que es van fer els espectadors que van venir a veure els dos esquetxos teatrals on el vi hi renia molt a veure. L'acte va estar acompanyat d'un tast de vins DO Alella i els textos eren de l'autora masnovina Elisenda Guiu i interpretats per Eva de Luis, Santi Monreal i Cristina Peralta.

Nascuda a Barcelona el 1974, Elisenda Guiu està vinculada per arrels familiars a Porrera, al Priorat, terra de vi per excel·lència, i viu al Masnou, molt a prop d’Alella, una altra població dedicada també a la producció de vi. No és casualitat, doncs, que es declari una apassionada d’aquest món i que s’animés a escriure un conte que en parlés. Formada en Humanitats i Llicenciada en Periodisme a la Universitat Pompeu Fabra, la seva experiència en l’escriptura per a nens i nenes ve de lluny, ja que des de fa nou anys treballa de guionista per a un programa de televisió infantil. A nivell editorial, ha publicat també la col.lecció “Les eines parlen” i diversos relats per adults. Actualment, compagina els guions televisius amb altres projectes literaris relacionats amb la narrativa i el teatre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!