dimecres, 3 de novembre de 2021

Viu la ciència

Arriba la setmana de la ciència!

Durant uns dies la ciència agafa protagonisme i ho fa amb un esdeveniment anual de divulgació científica. Aquí tens tota la info que has de saber👇.

Quan? Del 12 al 21 de novembre se celebrarà a Catalunya la 26a edició de la Setmana de la Ciència.

🔊En què consiteix? S’organitzaran un munt d’activitats relacionades amb la ciència arreu del nostre territori. Jornades de portes obertes, activitats virtuals, exposicions, tallers científics..., una gran oferta científica en diferents formats a l’abast de tothom.

👪A qui s'adreça? És per a tots els públics i té com a objectius fonamentals apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania i fomentar les vocacions científiques entre la gent més jove.

💚A més a més... Amb motiu de la celebració de l’Any Internacional de l'Economia Creativa per al Desenvolupament Sostenible, de l’Any Internacional de les Fruites i Verdures, de l’Any Europeu del Ferrocarril i del Centenari de Naixement del Servei Meteorològic de Catalunya, enguany la Setmana de la Ciència se centrarà en el tema de la sostenibilitat.

Altres temes de rellevància que s’emmarquen dins l’SC21 són:

  • 150 anys del naixement de Josep Maria Fuset i Tubià, biòleg i polític.
  • 100 anys del naixement de Teresa Juvé i Acero, escriptora, pedagoga i mestra.
  • 100 anys del naixement de Joan Triadú i Font, mestre, pedagog, crític literari, escriptor, traductor, defensor de la llengua catalana i activista cultural.

🔍Qui organitza? La Setmana de la Ciència és una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) que compta amb el suport de nombroses institucions i entitats en l’àmbit de la recerca i de la disseminació de la ciència i la tecnologia.

👀Pren nota: Són moltes les activitats que es proposen, us recomanem que feu una ullada al programa! A la nostra biblioteca hi participem amb un taller d'elaboració de sabó, una activitat gratuïta i familiar que portarem a terme el 18 de novembre. Recordeu que per venir cal inscripció prèvia (b.masnou.jc@diba.cat o truqueu al 93 557 18 88).

😉Tota la informació a: Setmana de la Ciència. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!