dimecres, 27 d’octubre del 2021

Copsar la tardor amb els 5 sentits

🍂La tardor és una època ideal per fer sortides i escapades en família. Et presentem diverses activitats per viure experiències a la natura i amb els cinc sentits.

🌵Jardí Botànic Marimurtra (Blanes): Situat a la Costa Brava, el Jardí Botànic Marimurtra és un dels jardins més bells de la riba Mediterrània. Damunt d’uns penya-segats que voregen el mar es poden contemplar algunes de les millors panoràmiques de la costa i deixar pas a l'oflacte i la vista amb més de quatre mil espècies vegetals. Marimurtra és l’obra d’un home apassionat per la natura, Carl Faust (Hadamar, Alemanya, 1874-Blanes, 1952), que va dedicar, il·lusió, esforç i tot el seu patrimoni a la realització del seu somni, el Jardí Botànic Marimurtra.

👣Camina descalç (Arbúcies): Un sender on es combina el plaer i la satisfacció de sentir la natura als peus: trepitjar pedres, fusta o fang per un recorregut sensorial. Al recinte de La Selva de l’Aventura podeu fer un recorregut d’un quilòmetre i mig amb els peus nus per descobrir una gran varietat de materials i textures. El sender us farà gaudir de sensacions a través del sentit del tacte, però també de la vista, de l’olfacte i de l’oïda. També s'ofereixen altres activitats ben divertides per fer en família.   

🐄Visita a la granja de La Fageda (La Garrotxa): De la mà d'un guia descobrireu els processos d'elaboració de iogurts i postres, així com delicioses melmelades que es produeixen des de La Fageda. És una cooperativa reconeguda pels seus productes de qualitat i el seu valor afegit: integrar en l'equip de treball persones amb risc d'exclusió social. Una visita entranyable en un entorn magnífic.


💡Taller creatiu:
Les excursions i passejades en família serveixen per observar els canvis que experimenta la natura en aquesta època. Us recomanem anar recollint material natural que després us pot servir per a una tarda de tallers creatius. Agafar garrofes, castanyes
🌰, pinyes, fulles🍁, petits troncs, flors🌻 i realitzar un mòbil (com el que veieu a la foto) és una de les idees divertides que podeu trobar en el llibre Taller de natura, disponible a la biblioteca del Masnou. 


👉Podeu entrar al Catàleg Aladí i veure tots els documents relacionats amb tallers o manualitats. 😊✏📖


















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!