dijous, 7 de novembre del 2019

Properes vacances: Croàcia

Vista de Dubrovnik i muralles
L'extraordinària costa de Croàcia, amb 1.244 illes, captiva qualsevol turista. 

Un destí per gaudir al màxim, de manera còmoda i que té una combinació única de sorpreses tant naturals com culturals.  

Descobrir Croàcia és una experiència molt recomanable tant si hi vas sol, com en parella o família. 

No et pots perdre:

Parc Plitvice
Dubrovnik: Majestuosa la ciutat de Dubrovnik, és el punt més popular de Croàcia, Patrimoni Mundial de la UNESCO. I és que passejar pels seus carrers de vianants és una meravella... I encara més recomanable obtenir l'entrada per pujar i resseguir la muralla (les vistes són espectaculars).

Plitvice: El Parc Nacional dels Llacs de Plitvice és un dels llocs més màgics de Croàcia. Un veritable fenomen natural on el visitant transita per una passarel·la a través de llocs naturals espectaculars: boscos, cascades i llacs d'aigua turquesa. El recorregut es fa curt!

Mljet, illa
Mljet: L'illa de Mljet és una excursió d'un dia (anada i tornada amb vaixell des de Dubrovnik), però suficient per desconnectar. Diu la llegenda que Odisseu va ser abandonat aquí durant set anys i no costa entendre per què va tardar tant a marxar-ne. Llacs, boscos i un monestir sobre un illot. Hi ha diversos recorreguts per fer rutes caminant.


Palau romà, Split

Split: Ofereix per als amants de la història la possibilitat de visitar el palau romà de Dioclecià, del s. IV, amb el seu temple i mausoleu intactes. A més a més, també és un lloc amb molt ambient, per gaudir de la gastronomia o sortir a prendre una copa a la nit.

Et pot interessar:






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!