dimecres, 23 d’octubre del 2019

Els Tres Monts: caminar, respirar, gaudir

Els Tres Monts és un itinerari turístic i senyalitzat que proposa un camí de 106 quilòmetres entre el Montseny, Sant Llorenç del Munt i Montserrat que es poden fer amb un total de 32 hores. L’itinerari està dividit en diverses etapes, que permeten endinsar-se en racons desconeguts i arribar a punts emblemàtics de la Catalunya prelitoral.


Recórrer els Tres Monts és gaudir del senderisme entre paisatges naturals espectaculars, però no només això. Fer senderisme als Tres Monts també representa observar l’empremta que la història hi ha deixat, degustar la riquesa gastronòmica local i deixar-se endur pels serveis que la zona ofereix, uns serveis que podem combinar perfectament amb el camí que resseguim.

La ruta sorprèn pels múltiples exemples d’arquitectura en pedra seca, un ric testimoni de la història rural de la Catalunya interior i del seu patrimoni cultural.

L’itinerari dels Tres Monts està dividit en sis etapes (es poden fer en sis dies), totes a 45 minuts de Barcelona. D’acord amb les característiques geogràfiques i paisatgístiques del trajecte i d’acord amb la seva forma física, el senderista es pot planificar la ruta a la seva manera gràcies a l’àmplia oferta de serveis turístics.

"Caminar no és l’objectiu, caminar és l’instrument", una de les frases mítiques de la ruta.

També us pot interessar:


Informa-te'n i dona una ullada als llibres d'excursionisme que tenim a la Biblioteca!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!