divendres, 27 de setembre del 2019

Escapada a les Illes Balears

La tardor és una temporada ideal per fer una escapada a les Illes Balears. A menys d'una hora de vol i amb un bon clima, les Illes Balears ofereixen la possibilitat de fer una sortida de tres o quatre dies a preus molt assequibles i amb menys calor que a l'estiu. Qualsevol de les illes (Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera) us enamorarà. Sens dubte un destí inoblidable que tenim a tocar.


Mallorca, l'illa més gran: 
El patrimoni natural i cultural a Mallorca és realment espectacular, amb platges impressionants que es barregen amb visites i pobles bellíssims. La sortida segur que se't farà curta! Val la pena fer una visita a la Ciutat de Palma i a alguns pobles com Valldemossa, Deià o Fornalutx, que us regalaran unes vistes d'allò més agradables. Amb cotxe, és recomanable explorar la Serra de Tramuntana.

Eivissa, romàntica:
A Eivissa hi trobareu platges i cales fascinants, a més de l'ambient nocturn i bars de platja amb molt d'encant que us regalen una gastonomia i unes vistes privilegiades. No us perdeu la ciutat emmurallada de Dalt Vila, amb les seves casetes blanques i finestrals blaus, una meravella.


Menorca, ideal per a famílies:
Quines aigües tan blaves i transparents! Menorca és un espai natural fascinant. Cales irresistibles per a tots els gustos. A més de platges i pobles pintorescos, també podreu conèixer les civilitzacions originàries de Menorca visitant la Naveta des Tudons, prop de la preciosa Ciutadella.

Formentera, l'illa de la calma
Formentera és l'illa més petita, més tranquil·la i més desconeguda. Ofereix platges idíl·liques i aigües de transparència inaudita. La qualitat de les aigües de Formentera, úniques per la seva transparència i el seu color turquesa, es deu a la presència de la praderia de posidònia oceànica més gran de la Mediterrània, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 1999.

A la Biblioteca Joan Coromines trobareu guies pràctiques que us acompanyaran al vostre destí. Recordeu que les podeu consultar al Catàleg Aladí.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!