dilluns, 22 de juliol del 2019

Ple de Riure, del 23 al 27 de juliol 2019

Promocionant el programa a la biblioteca
Vint-i-tres estius buscant somriures i rialles!! Arriba el Festival Internacional de Teatre Còmic Ple de Riure, un esdeveniment que no només ocupa els carrers, les places i les platges de la vila, sinó que és una experiència que es viu intensament i que  passa a formar part dels moments més recordats de cada estiu al Masnou.

Alguns dels esdeveniments que podreu veure, són:

Clap! Sidral Brass Band 
La Sidral ha començat el seu concert en directe. Tots els instruments estan afinats per donar-ho tot però una nau espacial aterra al mig de l’escenari sense cap mena de mirament i interromp la música.

Maquilla’t! Dinamitzat per Laia Sondang. 
Clap! Sidral Brass Band
Durant varis dies i diferents horaris us podeu apropar al taller de maquillatge que trobareu a cada plaça i omplir-vos de color les galtes i de purpurina les parpelles.

El Punt del Riure. Trenatroman
Espai dinamitzat per l’artista masnoví Trenatroman on trobareu tota la informació relativa al Festival Ple de Riure abans de cada espectacle.

Three of a Kind. The Primitives (Bèlgica)
Apareixen tres homes de mitjana edat amb vestits. Tenen alguna cosa per entregar però no poden recordar el què.   … què? …. ni on? …… ni a qui?

Set-up. Los Barlou
Soldade. Cirque Rouages (França)
​Malabars, màgia, monocicles i equilibris desequilibrats, plens d’humor i acció són els ingredients principals d’aquest espectacle
de teatre i circ, apte per a tots els públics.

Sodade. Cirque Rouages (França)
Dos músics que juguen, canten i conten una faula a gran altura, un himne a la vida sobre una estructura circense única… Una oda a la vida que Cirque Rouages proposa amb el seu llenguatge habitual: circ, funambulisme, música, poesia i teatre mecànic.

Dicharafuego. Companyia del Foc
Dicharafuego; és la fusió del llenguatge artístic entre l’Atlàntic i el Mediterrani, utilitzant elements mecanitzats amb caràcter artesanal i ancestral de les arrels dels Països Catalans. La barreja de la pirotècnica i la música tindran màgia.
Quimi Portet. Concert

Quimi Portet. Concert Ple de Riure
Sensibilitat, ironia i una veu pròpia que sona com mai en un nou disc, el desè de la seva carrera en solitari, gravat de cap a peus per ell mateix. Rock’n’roll de quan el rock’n’roll importava sense nostàlgia ni complexes que, en directe, es transforma en una festa major personal i absolutament intransferible.

Programació: Programació Ple de Riure

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!