dimarts, 16 de juliol del 2019

Platges espectaculars que has de visitar un cop a la vida (part I)

Barra del Trabucador
Ganes de platja? Aprofiteu la calor per remullar-vos en alguna de les cales espectaculars que tenim a la costa catalana, plena de racons i indrets dignes d'un paisatge de postal. Podeu triar i remenar fins a trobar la platja ideal. Us apunteu a visitar-les i a gaudir-ne aquest estiu?

Poc coneguda, en plena natura i magnífica. La platja del Trabucador constitueix un dels espais més fràgils del Delta i és un exemple clar de la tranquil·litat de la zona. Així, aquesta platja entre dos mars és el paradís per als amants de la natura, l’aigua i la calma, i per a tots practicants del surf d'estel i el surf de vela. 

Cal tenir en compte que: sovint hi fa bufa vent fort.

Illa Roja (Begur):
Illa Roja
Amb un entorn natural imponent, aquesta cala nudista té renom internacional i és una de les cales més grans després de Sa Riera. Es caracteritza per estar presidida per una illeta rocosa rogenca de la qual prové el seu nom. Tranquil·la, sense aglomeracions, sorra fina-granada i aigües transparents. 

Cal tenir en compte que: només s'hi arriba a peu i és ideal a la tarda, quan ja hi toca l'ombra. 

Altafula. Platja i passeig arran de mar
Preciosa platja familiar, amb un poble acollidor i agradable que val la pena visitar. Perfecta per passar-hi uns dies de tranquil·litat amb una platja poc fonda i d’aigües cristal·lines. A la vora del mar té un fantàstic passeig marítim amb casetes blanques d’estiueig que és un plaer de recórrer tant de dia com a la nit. 

Cal tenir en compte que: a prop hi ha una àmplia oferta d'activitats de qualitat, ideals per a tota la família. Per tant, és un lloc per passar-hi un dia o totes les vacances. 

Més informació a:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!