dijous, 27 de juny del 2019

El bo i millor de la Festa Major de Sant Pere, 2019


PATAPIM, PAM, PUM! Arriba la Festa Major de Sant Pere carregada de sorpreses. Us les perdeu?

Pregó de Festa Major: espectacle ideat i dirigit per Bibiana Morales i Víctor Sancho. Les ninfes de la terra, el mar i el foc es tornen a unir per donar inici a la celebració. (Dijous 27 de juny, 22.30 h. Platja d'Ocata).

La Città Infinita: performance lúdica, sostenible i participativa. Un treball en equip que esdevé un joc de construcció per aconseguir una nova idea de ciutat. (Divendres 28 de juny, 17 h. Carrer Sant Rafael)

Subhasta cantada de peix: els pescadors de la Confraria Verge del Carme de Montgat, el Masnou i Premià de Mar són guardians d'una tradició que volen compartir i fer pública, la subhasta cantada de peix. (Divendres 28 de juny, 18 h. Plaça d'Ocata).

Correfoc juvenil: el foc, un dels elements essencials protagonista de la Festa Major, fa el seu primer recorregut per la vila. (Divendres 28 de juny. 21 h. Vegeu recorregut a part)

Focs de Sant Pere: focs d'artifici a càrrec de la Pirotècnia Garcia. Un cop finalitzat concert del grup Hotel Cochambre i discjòqueis Boytronique i Plusniners. (Divendres 28 de juny, 21.15 h. Platja d'Ocata).

Torneig infantil d'escacs: torneig adreçat a qualsevol persona menor de 16 anys. (Dissabte 29 de juny, 10 h. Can Malet).

Festa familiar terra, mar i foc: jocs i piscina per a nens i nenes fins als 6 anys. Construcció de circuits d'aigua per a tota la família. (Dissabte 29 de juny, 11 h. Roger de Flor).

Ballada de swing: música i ball de swing. Tothom podrà gaudir d'aquest reeixit estil musical amb una classe oberta. (Dissabte 29 de juny, 19 h. Pl. d'Ocata).

La Salada: nit de concerts joves, amb actuacions de DJ Surda, Adala & The Same Song Band, New York Ska Jazz Ensemble, entre d'altres. (Dissabte 29 de juny, 22 h. Platja d'Ocata).

La Saladeta: concert El Pot Petit i a continuació The Penguins (Reggae per Xics). (Diumenge, 30 de juny, 18.30 h. Platja d'Ocata).

Mou-te amb trenet! Els dies 28, 29 i 30 de juny moveu-vos per la Festa Major en trenet. El tren circularà pels carrers del Masnou i oferirà dos itineraris. 

Tota la info a Ajuntament del Masnou : http://elmasnou.cat/temes/cultura/festa-major-2019/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!