dijous, 22 d’agost del 2019

Platges espectaculars que has de visitar un cop a la vida (part II)

Us ha costat la tria de les tres platges proposades en l'article "platges espectaculars que has de visitar un cop a la vida (part I)"? Doncs prepareu-vos per conèixer tres cales més per remullar-vos bé aquest final d'agost i setembre, una de les millors èpoques per gaudir-les sense tanta gent. 

Platja de la Murtra (Sant Pol de Mar)
Sant Pol de Mar
Si busqueu alguna platja nudista a prop, aquesta és la vostra! És una de les platges nudistes de referència del Maresme, on la gent va nua des de fa molts anys. El sector de llevant de la platja és més rocós i forma petits espais sorrencs entre les roques que s’endinsen en el mar. Una veritable preciositat a la comarca del Maresme.

Cal tenir en compte que: el límit amb la platja següent el marca un búnquer de la guerra a l’anomenada punta del Refugi.

Les casetes del Garraf (Garraf):
Casetes del Garraf
Sens dubte la platja més pintoresca i encisadora. El conjunt de casetes blanques i verdes ubicades a vora de la mar (eren antigues casetes de bany i de pesca) i fan que la platja sigui única.

Cal tenir en compte que: la sortida a aquesta platja pot anar lligada amb una escapada a Sitges, ja que es troba a 8 km i sempre ve de gust passejar pel seu meravellós nucli antic.Platja de Sant Antoni de Calonge (Baix Empordà):
Sant Antoni de Calonge. Camí de ronda
És la platja principal, davant d'un passeig marítim molt acollidor en forma de corva i que, per tant, ofereix unes vistes precioses de Palamós i les cales de Sant Antoni. És una platja ideal per a famílies,  molt ben cuidada, amb aigua freda i transparent.

Cal tenir en compte que: si es vol caminar, en direcció Torre Valentina (és a dir, Platja d'Aro), es pot accedir a un tram de camí de ronda. Les vistes al mar i muntanya i les caletes que es van trobant al llarg del recorregut són realments impressionants.

Més informació a:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!