dimecres, 30 de gener del 2019

IgersMap, una nova visió del turisme creada per instagramers

IgersMap us convida a descobrir el món a través dels instagramers. Conexíeu aquesta plataforma?

Exactament, què és IgersMap? IgersMap és una plataforma col·laborativa que mostra el territori des dels ulls dels instagramers locals, per donar-ne una nova visió i perquè altres instagramers que el visitin sàpiguen on anar per aconseguir bones imatges.

Si anéssiu a passar un cap de setmana a una ciutat que no coneguéssiu, us agradaria saber on van els seus igers a fer les seves superfotos? IgersMap és una plataforma col·laborativa que dona resposta a aquesta pregunta, ja que mostra les ciutats des dels ulls dels instagramers locals, per donar-ne una nova visió i perquè altres igers que les visitin sàpiguen on han d'anar per aconseguir bones imatges.

Com va néixer l'IgersMap?
IgersMap va néixer el 2014 de la mà de la comunitat dels igers de Tarragona, @IgersTGN, i s'inscriu en les tendències culturals i turístiques que plantegen un coneixement expandit de les ciutats utilitzant el web 3.0. Va ser arran de l'èxit aconseguit en aquesta primera experiència a Tarragona que la plataforma IgersMap va anar creixent i fins ara ha incorporat, a més, els mapes de Girona, Saragossa, Bilbao, Barcelona, Madrid, València, Lleida i Balears.

Amb motiu de l’Any del Turisme Cultural, la Diputació de Barcelona s’ha aliat amb IgersMap per crear un mapa (que conté quatre capes temàtiques) que mostrarà la cultura de les comarques barcelonines des de la mirada dels instagramers. Així, l'IgersMap de la marca Barcelona contindrà tots aquells atractius turístics i culturals del territori que els usuaris d'Instagram hagin escollit pel seu interès fotogràfic.

Més informació:
Vegeu el vídeo:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!