divendres, 22 de febrer del 2019

Experiències viatgeres: Japó

Una parella  enamorada de la informàtica, la robòtica i molt amants del manga i de tot el món friki opta per celebrar els quaranta anys d'aniversari amb un viatge al Japó. El somni de tota la vida fet realitat. Viatgem  al Japó de la mà d'en Rodi i la Sandra. Gràcies per compartir la vostra experiència!

Vista de Tòquio
Fitxa tècnica:
Capital: Tòquio
Llengua oficial: japonès
Superfície: 377.972 km²
Població total: 126,8 millones (2017)

Com ha estat la vostra experiència?
  • Tipus de viatge: en parella. 
  • Dies: 13 dies. 
  • Com arribar-hi: En avió. Escala a Àmsterdam.
  • Com moure’s: Al Japó, la millor forma de moure's és en transport públic. És fantàstic, molt recomanable. La xarxa de trens és increïble, puntual, ràpida i amb molta freqüència. A les ciutats hi ha molt de trànsit i, per aquest motiu, el metro és la millor opció.
Santuari Fushimi Inari
La millor època per visitar el Japó: A la tardor d'allà, pots veure els diversos colors de les fulles dels arbres i és realment espectacular.

Quant val...
...un menú en un restaurant turístic? 5/10 € (per persona).
...una nit d’hotel en una habitació doble de 3 estrelles? 100 €
...un cafè amb llet? Cafè dolent, vam optar per anar a Starbucks, que és una miqueta més car, però acceptable. Uns 3 euros.

Preu aproximat del viatge: Preu amb avió, hotel, menjar, transport, entrades a monuments i moltes compres:  2.500 euros per persona.

Els llocs imprescindibles:  Tòquio, tot, sobretot el barri de Shibuya i la zona comercial Akihabara, on pots trobar de tot. Visitar algun temple budista com el Kiyomizu-dera, a Kyoto. La ciutat de Nikko, el Parc Nara i Hiroshima (on es veu l'escenari del primer bombardeig atòmic de la història).  També és molt impresionant el santuari Fushimi Inari de Kyoto.

Parc Nara
La gent i la cultura són... La gent és educada, amable, individualista, tan diferent de nosaltres. Es pot aprendre molt d'aquesta cultura, sobretot dels seus valors.

Recomanaries aquest viatge perquè... És un país amb una cultura totalment diferent a la nostra i quan la coneixes t'agradaria entendre-la més. Ganes de repetir i apendre'n més coses.

El que més et va sorprendre del Japó o dels japonesos: Molt educats, carrer nets sense veure papereres ni personal neteja. I d'altra banda, la sensació de seguretat.

Com planificar el viatge: Guies de viatge, blogs, Youtube, Internet...

A qui recomanaries viatjar al Japó? A tothom.

El destí en tres paraules: IM-PRES-SIONANT! Estalviant per tornar-hi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!