dimecres, 14 de novembre del 2018

Experiències per entendre els animals i la natura

Us oferim tres propostes per gaudir dels animals i la natura en el seu hàbitat natural. Quines ganes de veure animals en llibertat i gaudir al màxim d'observar la natura tal com és!

Molló Parc (Molló, Ripollès): El parc ofereix al visitant un recorregut durant el qual es pot gaudir de la natura durant dues i tres hores. També ofereix zones de descans, cafeteria i zona de pícnic per tal que el visitant pugui estar-s'hi tot el dia gaudint d'un espai natual, envoltat de muntanya i relax.
El recorregut indicat permet caminar entre cérvols, daines i cabirols; veure com s’alimenten i descansen els animals, com es relacionen entre ells, juguen i tenen cura de les seves cries, entre d'altres. També és interessant apreciar la flora i els prats i boscos tan espectaculars que envolten el parc, aprenent a distingir pins, roures, alzines, freixes, grèvols, alberedes, faigs, etc.

Zoo del Pirineu (Odèn, Solsonès): En aquest parc hi trobareu una bona varietat d'activitats per realitzar: visita guiada, toca-toca, i fins i tot cursos de fotografia de fauna. Però l'activitat central és l'exhibició d'aus rapinyaires en vol lliure.  T'ha despentinat mai una òliba volant per sobre del teu cap? Perquè, tot i ser un espectacle guiat, sovint gràcies a la privilegiada ubicació i rica fauna, voltors i àguiles salvatges interrompen l'espectacle amb curisositats com aquestes. El parc disposa d'aparcament gratuït, zona de pícnic, camins adaptats i cafeteria. Vaja, els serveis mínims per passar un dia en plena natura.

Parc Animalier Les Angles (Capcir, França): A dues hores i mitja del Masnou, trobem un petit safari per conèixer els boscos del pla del Mir. Hi descobrireu fins a 12 espècies d’animals típiques del Pirineu. Al Parc d'Animals dels Angles, cérvols, muflons, isards, marmotes, ossos, bisons, rens, llops i daines us esperen a cada pas, en un recorregut de tres quilòmetres i mig entre boscos d’avets, prats i rierols. A més d’observar els animals en el seu hàbitat, podreu aprendre com són les seves petjades gràcies als plafons amb mostres de cada espècie que trobareu al llarg del recorregut. Hi ha cinc zones de pícnic, amb taules i bancs on podreu descansar i menjar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!