dimecres, 9 de gener del 2019

Millors ciutats 2019, top 10

Atenció! Aneu fent llista dels millors destins per visitar el 2019! La reconeguda revista de viatges Lonely Planet fa el rànquing de les millors ciutats per visitar. 
El paseo marítimo de Nyhavn, en el centro de Copenhage, Dinamarca © trabantos / Shutterstock
Copenhaguen

Copenhaguen, Dinamarca: La capital de la modernitat danesa és imparable. Amb uns habitants que es troben entre els més feliços del planeta, sorprenen per difondre un nou concepte per definir la sensació de benestar de les petites coses, el hygge. 

Shenzhen, Xina: Benvinguts i benvingudes a la ciutat més innovadora de la Xina. Si us atrauen les novetats, el disseny i la innovació tecnològica, aquest és el vostre destí.

Novi Sad, Sèrbia: Elegant i senzilla, i una ciutat amb contrastos. El festival EXIT i el títol de Capital Europea de la Joventut 2019 seran uns esdeveniments únics per visitar-la.

En Miami hay que hacer skateboarding en Ocean Drive, Florida, EE UU © LittleNY / Shutterstock
Miami
Miami, Florida, EUA: Famosa per les boniques platges i la trepidant vida nocturna, Miami captiva els viatgers que busquen un paradís tropical.

Katmandú, Nepal: Després del terratrèmol del 2015, el Nepal s'ha reconstruït i rejoveneix turísticament.
Monjes del monasterio de Bodhnath, Katmandú, Nepal © DET-ANAN / Shutterstock
Nepal
Els enclavaments històrics comencen a recuperar la seva antiga glòria.

Ciutat de Mèxic, Mèxic: La capital mexicana segueix oferint dissenys arquitectònics i moviments artístics imprescindibles.

Dakar, Senegal: Una de les ciutats més dinàmiques d'Àfrica que ofereix una preciosa costa amb platges embriagadores, mercats pintorescs i locals singulars. La inauguració d'un nou aeroport hi facilitarà l'arribada de turistes.

La Space Needle, de 1962, en el perfil urbano de Seattle, costa oeste, EE UU © emperoroscar / Shutterstock
Seattle
Seattle, costa oest, EUA:  Progressista, agradable i carregada d'energia creativa. Motor de la innovació, serà un bon destí per carregar-vos d'idees innovadores.


Zadar, Croàcia: Cosmopolita i vital. Amb un nucli antic envejable i un evocador passeig marítim que us oferiran unes vistes espectaculars.

La fachada dorada de Bab el-Mansour bañada por el sol, Mequínez, Marrueco © milosk50_Shutterstock
Meknès
Meknès, Marroc: Al cor de la ciutat, el mausoleu d'Ismail és un tresor nacional. La restauració ha durat anys i la visita és molt esperada.

Més informació: Best in Travel 2019: las 10 mejores ciudades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!