dijous, 20 de setembre del 2018

Racons emblemàtics de Catalunya (part II)

Seguim amb racons i excursions inoblidables pel territori català. Al darrer article vam destacar Sant Jaume de Frontanyà (al Berguedà); els jardins de Santa Clotilde, a Lloret de Mar, i una cascada de la Vall d'Aran. En aquest us recomanem tres indrets més.

Vegeu aquí els racons que vam recomanar en l'article anterior: Racons emblemàtics de Catalunya (part I)

Miravet i l'Ebre (Ribera d'Ebre): El castell de Miravet sobresurt del poble i és un recinte emmurallat que s'adapta a la topografia del terreny de manera molt impactant. Val la pena la visita al castell, que està format per diversos patis i dependències, i històricament ha tingut un paper important en les confrontacions bèl·liques. Navegar en caiac per l'Ebre és una de les múltiples activitats turístiques que podeu realitzar.

Cala S'Alguer (Palamós): És un conjunt d'antigues casetes de pescadors. És un dels racons més bonics de la Costa Brava. Cal arribar-hi caminant i el camí ja és tota una delícia, ja que es fa arran de mar. Per si vas preparat per banyar-te, la cala és de pedretes, així que, a més de portar ulleres d'aigua, també et recomanem que agafis sabates de bany. A prop trobem la platja del Castell i la platja de la Fosco. També et pot interessar l'article: Platges perdudes amb encant

Volcà Croscat (Santa Pau, Garrotxa): És un dels més emblemàtics i coneguts dels volcans dins del Parc Natural de la zona volcànica de la Garrotxa. La darrera erupció va succeir ara fa uns 11.000 anys. La visita és molt interessant per veure com és un volcà per dins i passejar entre un paisatge volcànic. No et perdis una passejada per Santa Pau, un poble amb encant on encara es conserva l'estructura medieval d'un centre històric. Les seves places i carrers envoltats de natura faran que hi vulguis tornar.
Biografia:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!