dimarts, 26 de juny del 2018

Arriba Sant Pere, la festa gran del Masnou

La Festa Major de Sant Pere arriba carregada de foc i moltes sorpreses! Anoteu a l'agenda que la festa grossa del poble del Masnou serà del 27 de juny a l'1 de juliol i va plena d'activitats per a totes les edats i els gustos. Us deixem un recull d'algunes propostes.
  • El pregó: Tres cercaviles i el pregó de la Festa Major suposaran l'inici de festes, amb la coronació de la nimfa del foc, que consta d'un espectacle musical. (27 de juny, 23 h.)
  • Subhasta cantada de peix: Els pescadors vendran el millor peix de la costa del Maresme amb una subhasta cantada. (28 de juny, 11 h.)
  • Revetlla de Sant Pere: Havaneres i rom cremat, i a les 23 h, l'esperat castell de focs d'artifici. Recorda portar una tovallola o mocador per estirar-te més còmodament a la platja i gaudir al 100% de les llums que aniran des del cel a la mar. (28 de juny.)
  • Concert de Festa Major: Concert del grup La Loca Histèria i PD Busquets. Tot un luxe gaudir d'aquest concert amb els peus tocant la sorra i l'olor de sal de mar. (28 de juny, 23.30 h.)
  • Tobogan infinit (c/ de Sant Miquel): Si compreu als establiments adherits a la Federació de Comerç del Masnou, obtindreu una polsera per a baixades il·limitades pel tobogan infinit. (30 de juny, d'11 a 14 h.)
  • L'Hora del Conte: Sessió de narració de contes per a infants dedicada als garrofers del Masnou. Recomanat per a infants a partir de 4 anys. (30 de juny, 11 h).
  • Final de festa: Concert de Los Retrovisores, The Gramophone Allstars Big Band i Germà Negre. (30 de juny, a partir de les 23.30 h.) 
  • Batalla d'aigua i foc: De la pl. de Miquel Martí i Pol fins a arribar a la pl. de Marcel·lina de Monteys. Cercavila de pols holi i pistoles d'aigua que us portarà fins a la festa de l'escuma. (1 de juliol, 11 h.)
  • El trenet de la Festa Major: Per desplaçar-se amunt i avall i engrescar els més petits. (Del 29 a l'1 de juliol, de 16.30 a 23.30 h. Diferents punts d'aturada.)
  • Happy Food Trucks: Seran al Masnou per oferir-vos la seva variada oferta gastronòmica i l'acompanyaran concerts i demostracions de cuina. Una gran oferta gastrolúdica que no us voldreu perdre per res del món. (Del 29 a l'1 de julol. Jardins dels Països Catalans.)
Vegeu tots els detalls de la programació al web de l'Ajuntament del Masnou 

Fotografies:
A dalt: Vistes de les cases de poble amb el mar i el port esportiu al fons.
A l'esquerra: posta de sol del passeig Marítim.
Autora: Escarlata Blanco 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!