dijous, 5 de juliol del 2018

Festivals musicals del Maresme 2018

Friedrich Nietzsche deia que sense la música la vida seria un error. Si més no, la vida sense música tindria un altre sentit. El Maresme, conegut pels seus pobles amb encant i les seves platges a prop de Barcelona, ofereix per tercera vegada consecutiva un programa excel·lent de festivals de música per a tothom i durant tot l'any.

Per tal de donar a conèixer aquest amplíssim repertori, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme torna a publicar la Guia dels Festivals Musicals del Maresme 2018. Es tracta d’una eina de difusió cultural que exposa l’oferta de festivals que es duen a terme a la comarca. El llibret agrupa més de quaranta festivals programats al Maresme.

Tant si sou d'aquí com si hi veniu uns dies de vacances, o bé si us fa més el pes la música clàssica, o el rock, o bé sou d'escoltar música country, no patiu! La Guia recull tota mena d’esdeveniments musicals que no podeu deixar escapar.

Entre les múltiples propostes del programa destaquem REMOR, música i patrimoni amb veu de dona a Teià (5, 10, 14, 19 i 26 de juliol), el Canet Rock a Canet de Mar (7 de juliol), el 27è  Festival de Jazz d'Arenys de Mar (20 i 27 de juliol, i 3, 10, 17 d'agost), el 20è Festival de Música Clàssica a la preciosa localització de Santa Florentina a Arenys de Munt (agost), Calella Rockfest (12 i 13 d'octubre), i el 16è Festival d'Havaneres a Sant Pol de Mar (18 d'agost), entre d'altres. Realment un ventall sorprenent del qual podreu gaudir de ben a prop. 

La Guia dels Festivals Musicals s'edita en quatre idiomes i la podeu trobar als punts d'informació turística (com la Biblioteca del Masnou) o bé podeu descarregar-la aquí

La Guia inclou un calendari de festivals, així com una secció amb les localitzacions o una classificació que separa els festivals per gèneres musicals. La presentació de la guia es va realitzar el passat 8 de juny a Palafolls, just abans del primer concert del Festival 4dJazz.

Més informació a:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!