dimecres, 6 de juny de 2018

Rutes amb la casa a sobre (part I)

Viatjar en caravana o autocaravana és ideal per a aquelles famílies o parelles independents a qui els agrada viatjar al seu aire, desviant-se de les rutes estàndards i decidint el temps dedicat a cada destí.

Hi ha moltes rutes que, pel seu paisatge i les seves infraestructures, es converteixen en paradisos per als autocaravanistes. Estigueu al cas, perquè l'entrada d'avui es dividirà en dues parts. Avui ens centrarem a descobrir Califòrnia, Picos de Europa i un càmping molt especial. En l'article següent us suggerirem més indrets, ideals per anar-hi amb la casa a sobre.

Califòrnia: La Costa Oest dels Estats Units ofereix una gran riquesa i bellesa natural. A Califòrnia, concretament, es concentren els parcs naturals més impressionants i hi ha diverses rutes i espais de gran interès, com la costa de Big Sur, les Illes del Canal, la Vall de la Mort, Arbres de Josuè, Parc Nacional del Canyó dels Reis, Redwood i Yosemite. L'autocaravana permet al turista aventurar-se en els parcs al seu ritme i tot a un cost assequible. Per a molts, és el viatge somiat de tota la vida!

Picos de Europa: Resseguir les imponents carreteres de la costa de la serralada cantàbrica és una ruta ideal per fer en família així com també per als amants del senderisme. Muntanyes escarpades, vistes d'infart i entrar en profundes esquerdes són algunes experiències que podràs viure al llarg d'aquest recorregut, que transcorre des de Gijón fins a Fuente Dé. La ruta passa pels coneguts i impressionants llacs de Covadonga.


I una opció autèntica per a aquells que no tenen autocaravana? I tant que sí! Al voltant del caravaning trobem experiències ben engrescadores. Al Càmping Miramar, a la Costa Daurada, podràs gaudir d’una experiència única: allotjar-te en una caravana vintage. Totes estan personalitzades, cadascuna amb diferents colors i amb una decoració sortida d'un conte, per a una escapada relaxada, divertida i amb tots els serveis d'un càmping.

Tingues en compte que... un dels avantatges d'aquest tipus de viatge és que us facilita adaptar-vos a les necessitats dels més menuts, oblidar-vos de fer les maletes diàriament i, a més, sol ser més econòmic que altres tipus de viatges. Si la vostra opció és fer un viatge amb infants, segur que serà una autèntica aventura.

Bibliografia:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!