dimecres, 25 d’abril del 2018

La volta al món en 80 maratons

Us agrada l'esport? I concretament córrer? Doncs esteu de sort, perquè la secció d'avui us agradarà moltíssim a tots els maratonians i viatgers.

La volta al món en 80 maratons és un llibre on el periodista esportiu Arcadi Alibés explica les 80 martatons que ha corregut arreu del món.

Hi descriu els 80 escenaris on l'autor ha corregut mentre feia la volta al món, entre els quals hi ha les més populars del món, com són Nova York, Boston, Chicago, Londres, París, Tòquio, i d'altres de més exòtiques com l'Illa de Pasqua o l'Antàrtida...

Agafant com a referència la novel·la de Jules Verne La volta al món en 80 dies, l'autor enllaça les 80 maratons i elabora una guia de viatge interessant, entretinguda i divertida.

Arcadi combina la fórumula de córrer maratons amb el turisme, les seves dues aficions. Com diu ell, moltes vegades els corredors populars no tenen clar si viatgen per córrer o corren per viatjar.

Nascut a l'Ametlla de Merola (Berguedà) el 1959, Arcadi Alibés és periodista esportiu. A banda del seu vessant professional com a periodista, Alibés és un corredor experimentat de curses de fons i ha completat 134 maratons. Aquesta experiència ha estat traslladada per escrit als seus llibres.
  • Córrer per ser feliç: 42 motius i 195 raons per ser maratonià (2010) 
  • Les petjades dels herois: de l'èpica de les maratons a la febre de córrer (2012) 
  • 100 motius per córrer: l'esport més senzill, més barat i en què no hi ha mai perdedors (2014) 
  • La volta al món en 80 maratons (2017) 
Biografia:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!