dimecres, 11 d’abril del 2018

Descobrim... Alemanya

Des de la Biblioteca del Masnou i l'Associació UNESCO, engeguem un nou projecte que estem seguríssims que engrescarà a tots els viatgers i viatgeres, i en general a tothom que senti curiositat per conèixer i saber més de la resta del món.

La Biblioteca Joan Coromines té un fons especial de turisme que recull tots els documents relacionats amb els viatges. És per aquest motiu que ens hem proposat donar a conèixer diversos indrets elaborant un cicle d’activitats culturals i turístiques.

Enguany, el país escollit és Alemanya! I no patiu, que cada any ens endinsarem en un destí ben diferent. “Descobrim Alemanya” pretén donar a conèixer aquest país en més profunditat, complementar els llibres i les guies de viatge amb activitats i xerrades perquè puguem enriquir-nos i compartir experiències amb persones del país o molt relacionades amb l'indret escollit. En definitiva, si sou apassionats d'aprendre i compartir experiències, no us perdeu aquest cicle d'activitats previstes al llarg del 2018.

Benvinguts a Alemanya. Willkommen in Deutschland!
“Descobrim Alemanya”.

Les activitats que hem programat són ben diverses i encetem la primera sessió el dilluns 16 d'abril amb la presentació del país a càrrec de Franziska Börner, que ens n'explicarà els aspectes històrics i culturals, i acabem el dia 1 de desembre amb un taller familiar de galetes.

Entre una activiat i l'altra, viatjarem pel país coneixent les millors rutes per Alemanya, a càrrec de Gisa Mohr, i ens aturarem a la via alemanya, en què el presentador i l'autor del llibre La via alemanya ens explicarà el seu viatge per les terres luteranes del riu Elba.

I per als amants del cinema i la música? Pareu atenció perquè hi ha programat un cinefòrum on es projectarà i es comentarà la pel·lícula La vida de los otros, a càrrec d'Enric Ros, i Joan Vives ens posarà els pèls de punta escoltant Bach i Beethoven.

Referent a la literatura del país, no us perdeu la tertúlia literària sobre la novel·la Mentiras de verano (Sommerlügen), a càrrec de la M. Carme Roca, una col·lecció de set contes, o millor dit, de relats curts amb el denominador comú de la mentida. Petites obres mestres per enganxar-te, rellegir i analitzar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!