divendres, 14 d’octubre del 2016

Festival de Turisme Responsable

Els dies 14 i el 15 d’octubre, al Convent de Sant Agustí, de Barcelona, experts europeus i de l’àmbit mediterrani tractaran de buscar solucions als efectes causats pel turisme urbà de masses.

VilaMon promou el Turisme Responsable a Barcelona amb activitats gratuïtes de sensibilització, lúdiques, artístiques i participatives. Ofereix alternatives d’oci i turístiques amb valors de respecte al medi ambient, la diversitat humana, les cultures i economies locals.

El Festival VilaMon acull un conjunt de fòrums sobre turisme urbà: Urban Tourism EcoForum, Fòrum Social Turisme Ciutat i Fòrum Universitari.

Dins del programa destaquem els esdeveniments següents:
  • 14 d’octubre de 13 a 20h: Fira VilaMon. La fira de la innovació per una altre dimensió del viatge. Xerrades, trobades i activitats. Convent de Sant Agustí, Pl. Sant Agustí Vell, Pl. De l’Acadèmia.
  • 14 d’octubre a les 19h: concert i emissió del documental Yo estoy con la novia. Al Convent de Sant Agustí.
  • 15 d’octubre a les 15.30h: Global City Tour. Presentació del llibre i diàleg sobre els moviments socials a la ciutat turística. Convent de Sant Agustí, sala noble. 
Vegeu totes les activitats i més informació relacionada al web de Festival VilaMon

Quin és l’objectiu del festival?
Sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat de viatjar amb responsabilitat i reflexionar sobre els diversos conceptes de viatge, a través de l’organització de conferències, debats i activitats culturals.

Recordeu que a la secció de turisme de la Biblioteca, podeu trobar informació de matèria relacionada amb el turisme i el turisme sostenible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!