dijous, 27 d’octubre del 2016

Anem de fires! La festa grossa de Girona

Enguany des del 28 d'octubre al 6 de novembre Girona es prepara per gaudir al màxim de la Festa Major més esperada pels gironins i gironines.

Esteu preparats? Teniu ganes de gresca? Doncs, deixeu lloc a la vostra agenda perquè el programa d'enguany compta amb més de 200 actes que no us deixaran indiferents. Aquí teniu una selecció d'algunes de les millors propostes per viure la festa grossa de Girona... i ja us apunto que no ha estat feina fàcil. Comencem?

Un dels imprescindibles! La tradicional caminada nocturna a Sant Miquel per acabar observant les estrelles des de dalt del castell. Sona bé oi? Anireu amb un guia acompanyant per aprendre les principals constel·lacions i, al llarg del recorregut, s'aniran fent explicacions per conèixer la flora i la fauna de la zona. Si hi aneu, no us oblideu una llanterna i una ampolla d'aigua. I la càmera de fotos, és clar! (31 d'octubre a les 22 h).

Acocollona't
Acaba el Festival de Cinema de Sitges i arriba l'Acocollona't, la setmana de cinema fantàstic i de terror de Girona. Al llarg de les festes es realitzaran exposicions, taules rodones, xerrades de ciència-ficció, i les projeccions dels curtmetratges, tot per morir-se de por. (Inauguració del festival, divendres 28 d'octubre).

Els concerts de les fires...
Les Fires de Girona arriben carregades de bona música i atenció que són gratis! La festa major ofereix una pila de concerts potents, que combinen el pop i rock, les propostes mestisses i les músiques d'arrel. Oques grasses, Animal, Manu Carrasco, La Principal de la Bisbal, entre d'altres.

I pels més petits... una novetat. 
Un espectacle que han anomenat Lluminàries de fires que anirà a càrrec de Taller de Magnèsia i Berros de la Cort que consistirà en un recorregut de llum i foc des dels Jardins de la Infància i fins als jardins de les Pedreres inspirant-se en un muntatge barroc que hi va haver a la ciutat l'any 1666. (5 de novembre de 2016 a les 20 h)

I per acabar... 
Per donar per acabades les fires ens acomiadem amb l'esperat Castell de Focs, que es realitzarà  a l'emblemàtic entorn del Parc de les Ribes del Ter, el dia 6 d'octubre a les 20 h.

Vegeu els horaris i la resta d'activitats que podreu gaudir al web oficial Fires de Sant Narcís, de l'Ajuntament de Girona.

Sabies que... les Fires de Sant Narcís de Girona se celebren coincidint amb la festivitat del patró de la ciutat, Sant Narcís, el 29 d'octubre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!