divendres, 6 de maig del 2016

Nou punt d'interès de Món laboral a la biblioteca

El nou punt d'interès de "Món laboral"
A la biblioteca estem d'enhorabona amb la incorporació d'un punt d'interès molt esperat, el punt d'interès de Món laboral.

Què us oferim? “Món laboral” és un nou punt d’interès creat per la biblioteca que agrupa en una mateixa secció tots aquells documents relacionats amb l’empresa, l’emprenedoria, l’ocupació, la cerca de feina, etc. Així doncs podreu trobar:

  • Cerca de feina: orientació professional, eines per cercar feina, elaborar currículums i superar amb èxit les entrevistes de selecció.
  • Empresa i emprenedoria: des de orientació a l'hora de crear noves empreses, a com elaborar un pla estratègic i trobar finançament, fins a la gestió de cada sector dins d'una empresa: recursos humans, comptabilitat, control i avaluació, etc.
  • Formació i oficis.
  • Habilitats i tècniques de millora: aquells coneixements i habilitats necessàries per millorar els resultats professionals: coaching i lideratge, gestió del temps, motivació d'equips de treball, aprendre a negociar o a parlar en públic, etc.
  • Màrqueting i publicitat: millorar la venda, ja sigui de productes o serveis, mitjançant eines virtuals o presencials que millorin la comunicació amb el públic potencial.
Novetats de Món laboral
A més a més, la inauguració d'aquest espai inclou l'edició en paper d'una guia de les novetats recentment incorporades al fons de Món laboral i que també és consultable digitalment a través del compte ISSUU de la biblioteca. L'edició digital permet consultar la disponibilitat dels documents al catàleg Aladí de forma immediata.

Entre les novetats seleccionades ja disponibles per emportar-vos en préstec, podreu trobar, per exemple, llibres d'oposicions al cos de Mossos d'Esquadra, llibres sobre el nou Pla General de Comptabilitat, o llibres sobre com preparar una entrevista de feina.

Estem segurs que aquest nou punt d'interès de la biblioteca serà de molta utilitat per a tots els usuaris de la biblioteca!

Sabies que...? A la Biblioteca Virtual trobaràs un prestatge virtual de Món laboral.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!