dijous, 14 d’abril del 2016

Prepara un viatge únic a B-Travel

Edició del saló B-Travel el 2015
Si busques un espai on compartir les emocions i experiències dels teus viatges, pots visitar el Saló Internacional del Turisme a Catalunya, rebatejat actualment com a B-Travel. La fira es celebra aquest cap de setmana, del 15 al 17 d'abril al recinte de Montjuïc de Barcelona. L'entrada general té un cost de 10 euros, i l'horari d'obertura és de 10 a 20 h. La trobada aplega el públic més viatger de tot Espanya per tal de compartir experiències i conèixer les últimes tendències en viatges. La fira reuneix l’oferta de prop de dos-cents expositors, que representen al voltant de mil empreses entre destinacions nacionals i internacionals, agències de viatges, hotels, companyies de transport, navilieres i productes i serveis turístics. El visitant tindrà al seu abast noves propostes i idees per preparar uns viatges únics.

El saló està dividit en 5 rutes temàtiques que et permetran preparar el teu viatge a mida a partir de les millors experiències.
  • B-Adventure està pensat pels amants de la naturalesa, l'esport i l'ecoturisme.
  • B-Culture està dirigit als autèntics entusiastes de l'art, la història i la cultura.
  • B-Special està pensat pels viatgers que volen viure el nou luxe i fer shopping.
  • B-Happy està dedicat a les "experiències úniques per compartir la felicitat i el benestar en família".
  • B-Delicious és pels amants de les propostes enogastronòmiques i compta amb més de 200 degustacions.

Espais del B-Travel
Només entrar a la fira els organitzadors ens conviden a entrar en un viatge a través de l'aeroport, seguidament hi ha un túnel sensorial per viatjar a través dels sentits a qualsevol part del món. Tot seguit, ens conviden a entrar a l'espai experience area on es pot gaudir de diferents espectacles a partir de les destinacions internacionals i les agències de viatges. La tercera activitat es troba a la zona dels creuers on hi ha preparat un photocall virtual per fer-te una foto i compartir-la a les xarxes. Una altre espai és el de les destinacions nacionals i les comunitats autònomes. A més, enguany el saló també compta amb l'àrea pels amants del mar, el B-Nàutic, un espai per als aficionats al turisme nàutic. A més, la fira també compta amb un espai dedicat als professionals del sector.

Sabies que...? Amb el nou saló del turisme aniràs més enllà del viatge, viuràs tota mena d'experiències a partir dels millors viatges.

Per a més informació visiteu el web del Saló.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!