dijous, 10 de desembre del 2015

És temps de mercats de Nadal

Vols decorar la teva llar de Nadal? Estàs buscant els millors regals nadalencs pels teus amics i familiars? Tens sort, és temps de mercats de Nadal!

Fira de l’avet d’Espinelves
Si vols guarnir casa teva amb un bon arbre de Nadal no pots deixar de visitar la Fira de l’avet d’Espinelves a Osona del 5 al 13 de desembre, la fira d’avets més important i multitudinària del país. Una excusa perfecta per visitar un dels pocs pobles del romànic que es conserven a Catalunya. També hi trobaràs activitats, exposicions, una mostra d’arts i oficis i espectacles.

Christmas Market
Si vols fer regals únics i originals aquest Nadal i no haver de perdre el temps fent cues als centres comercials el teu mercat de Nadal és Christmas Market que el celebra el 5 al 23 de desembre a la Casa Rec, al barri de l’Eixample de Barcelona. Pots consultar les botigues que hi exposen aquí.

Mercat de Nadal del Llibre
Si busques un mercat literari no et pots perdre el Mercat de Nadal del Llibre que es celebra aquest dissabte 12 de desembre a partir de les 11 del matí i durant tot el dia a la Fàbrica Estrella Damm de Barcelona. Reuneix els principals escriptors del moment, podràs conèixer-los i estaran preparats per signar i dedicar llibres; també s’hi faran xerrades, tertúlies i tallers. L’entrada és gratuïta però cal inscripció prèvia.

Mercat de Nadal del Llibre

Mercat de Santa Llúcia
Si prefereixes un mercat tradicional has de visitar la Fira de Santa Llúcia, enguany celebra la seva 229a edició. Com cada any el trobaràs a l’avinguda de la Catedral de Barcelona obert cada dia del passat 5 de desembre fins el 23 de desembre. Hi trobaràs tions, llums, molsa, figuretes per fer el pessebre i tot de productes artesanals per guarnir la teva llar amb motius nadalencs.

Mercat de Santa Llúcia

Festivalet
Si t’encanta tenir objectes fets a mà, únics i ben originals no et pots perdre el Festivalet, que es celebra els dies 12 i 13 de desembre al Museu Marítim de Barcelona. Comptarà amb espais per creadors, dissenyadors, publicacions i propostes gastronòmiques. Hi podràs accedir per només 1€.

Festivalet

Fira-mercat de Pessebres i Ornaments de Nadal
Si el que voleu és fer les compres de Nadal a prop de casa teniu la Fira-mercat de Pessebres i Ornaments de Nadal a Mataró que trobareu oberta cada dia fins el 23 de desembre. Hi podreu trobar els elements necessaris per decorar la vostra llar amb tot d’elements nadalencs. Aquesta fira està considerada la segona de Catalunya pel seu emplaçament i la qualitat dels productes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!