dijous, 18 de juny del 2015

Prepara't el teu estiu de pel·lícula!

Pel·lícula Vicky Cristina Barcelona
Vols gaudir d'un estiu de cine? Saps on s’han rodat les teves pel·lícules favorites? Vols seguir les passes dels actors i directors més coneguts? Quins pobles, places o castells són de cine?

El llibre Catalunya de pel·lícula és una de les novetats d'aquest any que recull 25 rutes que es poden realitzar tot resseguint les localitzacions de les millors pel·lícules filmades al territori català.

La guia proposa visitar aquells indrets que han servit com a plató de grans pel·lícules com ara: Vicky Cristina Barcelona, Pa negre, El Orfanato, Todo sobre mi madre, Manuale d’amore 2 o REC.

Pont de Besalú
Entre les rutes suggerides en destaquem, per posar un exemple, la d'El Perfum (2006), del director alemany Tom Tykwer. El fet que Barcelona tingui un dels millors centres històrics d’Europa i que, a més, Catalunya compti un ampli ventall d’espais propers i ben comunicats, va determinar que s'escollís per les escenes més destacades. La pel·lícula, que va assolir un èxit rotund, va comptar amb un pressupost de 60 milions d’euros. Algunes de les localitzacions que podreu reconèixer en d'aquesta pel·lícula són: el Pont de Besalú, la Catedral de Girona, el Castell de Sant Ferran a Figueres, el Convent de Blanes, El Poble Espanyol o la Plaça de la Mercè a Barcelona, etc.
  
Les imatges i fotografies del llibre també són un reclam pels lectors ja que s’hi poden trobar 150 fotografies d’actors o actrius, i directors: Scarlett Johansson, Woody Allen, Elsa Pataky, Pedro Almodóvar, Ava Gardner, Frank Sinatra, etc.

No et perdis cap detall! Cerca a la Biblioteca les novel·les, les bandes sonores i les pel·lícules i prepara't un estiu de cine!

Llibres relacionats:
Pel·lícules i bandes sonores:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!